Πήγε σε κηδεία στο Λονδίνο και βρέθηκε μεθυσμένος στο Άμστερνταμ

Πήγε σε κηδεία στο Λονδίνο και βρέθηκε μεθυσμένος στο Άμστερνταμ

Ο χαμός της καλής του φίλης βύθισε στη θλίψη τον 22χρονο James O'Kane ο οποίος έπνιξε τον πόνο του με λίγο παραπάνω αλκοόλ στην κηδεία της 20χρονης Βρετανίδας (Pic)

Μέθυσε λίγο παραπάνω και τα έκανε όλα...Ήθελε να θρηνήσει το χαμό μιας 20χρονη φίλης του και βρέθηκε από το Λονδίνο στο Άμστερνταμ.

Ο λόγος για τον James O'Kane από το Orpington του Νότιου Λονδίνου ο οποίος ήπιε λίγο παραπάνω όταν  παραβρέθηκε στην κηδεία μιας 20χρονης  φίλης του με αποτέλεσμα να μην θυμάται τα όσα ακολούθησαν.

Ο 22χρονος συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν στο σπίτι του όταν ξύπνησε σε μια πτήση της British Airways που είχε προορισμό το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ.

Πήγε σε κηδεία στο Λονδίνο και βρέθηκε μεθυσμένος στο Άμστερνταμ

"Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Θυμάμαι να ξυπνάω κατά τη διάρκεια της πτήσης  από μια αεροσυνοδό που μου ανακοίνωσε ότι είχαμε προσγειωθεί στο Άμστερνταμ. Δεν είχα καμία ιδέα για το πώς έφτασα εκεί" είπε στην Daily Mail.

Η περιπέτειά του ξεκίνησε στις 4:00 τα ξημερώματα όταν ο 22χρονος πήρε ταξί για το αεροδρόμιο Gatwick. Εκεί αγόρασε ένα εισιτήριο αξίας 232 λιρών για το Άμστερνταμ και επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο.

Φθάνοντας στην Ολλανδική πρωτεύουσα αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το ταξίδι του και να κάνει διακοπές ωστόσο στη τσέπη του υπήρχαν μόλις 50 λίρες. Για τρεις μέρες περιπλανήθηκε, τρώγοντας λιτά στο Άμστερνταμ. Όπως αποκάλυψε φορούσε το κουστούμι του και αγόρασε ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Τις φόρεσε γιατί τα καλά του παπούτσια του είχαν πληγώσει τα πόδια.

Επικοινώνησε με τους γονείς του οι οποίοι του έστειλαν λίγα χρήματα για να κλείσει ένα ξενοδοχείο και μετά από τρεις μέρες επέστρεψε σπίτι του.

Πηγή: Daily Mail

SHARE:

24Media Network