Στα δικαστήρια ο Μπέκαμ για να μην πληρώσει κλήση της τροχαίας

Στα δικαστήρια ο Μπέκαμ για να μην πληρώσει κλήση της τροχαίας
O David Beckham βρήκε ένα... παραθυράκι να μην πληρώσει κλήση (AP Photo/Wilfredo Lee) AP

Οι κάμερες τον έπιασαν να 'χει παραβιάσει το όριο ταχύτητας. Παρ' όλα αυτά, για μια λεπτομέρεια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αμφισβήτησε το πρόστιμο, με τη βοήθεια δικηγόρου που είναι γνωστός ως "κύριος "παραθυράκι".

Tα δεδομένα έχουν ως εξής: κάμερες τις τροχαίας “έπιασαν” ένα αυτοκίνητο (Bentley) να τρέχει με 95 χιλιόμετρα την ώρα, σε περιοχή που το όριο είναι τα 40 χιλιόμετρα/ώρα. Η παράβαση κατεγράφη και ο οδηγός έλαβε κλήση. Ο οδηγός που λέτε, ήταν ο David Beckham, ο οποίος δεν πλήρωσε το πρόστιμο. Αυτό που έκανε, ήταν να προσλάβει δικηγόρο να την αμφισβητήσει. Και όχι όποιον κι όποιον (φευ), αλλά αυτόν που είναι γνωστός στη χώρα του ως “κύριος “παραθυράκι”.

Ο Nick Freeman λοιπόν, εξήγησε πως ναι μεν ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έτρεχε “αλλά η κλήση έφτασε μια μέρα αργότερα από την προθεσμία” που είναι οι 14 ημέρες. Για αυτήν την επουσιώδη λεπτομέρεια η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, όπου δεν παρέστη ο Beckham. “Καθάρισε” ο εκπρόσωπος του στην ακρόαση, με το δικαστή να καλεί τις δυο πλευρές σε δίκη, στις 27/9.

Για την ιστορία, το μίνιμουμ πρόστιμο για την παραβίαση του ορίου ταχύτητας, στη Μεγάλη Βρετανία είναι τα 112 ευρώ και 3 πόντοι. Μπορούν να σου πάρουν το δίπλωμα, αν ξεπεράσεις τους 12 πόντους σε μια τριετία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα