Τα δημοφιλέστερα ονόματα παιδιών είναι εμπνευσμένα από τους διάσημους

Mandatory Credit: Photo by Design Pics Inc/REX (3357429a)
Model Released - A woman's pregnant belly with boy and girl names written all over it edmonton, Alberta, Canada
VARIOUS
Mandatory Credit: Photo by Design Pics Inc/REX (3357429a) Model Released - A woman's pregnant belly with boy and girl names written all over it edmonton, Alberta, Canada VARIOUS DESIGN PICS INC/REX

Τα δημοφιλέστερα ονόματα που επιλέγουν οι γονείς για τα παιδιά τους, προέρχονται από τα ονόματα των παιδιών των διάσημων (Vid)

Η έμπνευση για τα παιδικά ονόματα μπορεί να έρθει από το πουθενά, αυτό που, όμως, έχουν στόχο οι περισσότεροι μελλοντικοί γονείς είναι να διαλέξουν ένα πρωτότυπο όνομα για το μωρό τους. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί διάσημοι γονείς επιλέγουν μερικά από τα πιο παράξενα ονόματα που έχουμε ακούσει ποτέ.

Μερικά από τα δημοφιλέστερα ονόματα είναι το Muhammad, για τα αγόρια, που η δημοφιλία του ξεπερνά τα σύνορα των ανατολικών και των αραβικών χωρών και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Ενώ, την κορυφή για τα κοριτσίστικα ονόματα κατακτά το ελληνικό όνομα Σοφία.

Μάλιστα, πολλοί γονείς επιλέγουν να ονομάσουν τα παιδιά τους όπως τα παιδιά των διάσημων έτσι βλέπουμε το όνομα της κόρης της τραγουδίστριας Beyonce και του ραπερ Jay Z, Blue στη λίστα με τα 100 δημοφιλέστερα ονόματα παγκοσμίως.

Mandatory Credit: Photo by Antoine Cau/SIPA/SIPA/REX (2306945f)
Jay-Z and Blue Ivy Carter
Beyonce and Jay-Z out and about in Paris, France - 25 Apr 2013
U.S. singer Beyonce, her husband Jay-Z and their daughter Blue Ivy lunch at the restaurant 'Le Septieme' before going to 'Bercy' for her concert
Mandatory Credit: Photo by Antoine Cau/SIPA/SIPA/REX (2306945f) Jay-Z and Blue Ivy Carter Beyonce and Jay-Z out and about in Paris, France - 25 Apr 2013 U.S. singer Beyonce, her husband Jay-Z and their daughter Blue Ivy lunch at the restaurant 'Le Septieme' before going to 'Bercy' for her concert ANTOINE CAU/SIPA/SIPA/REX

Πάντως, είναι γεγονός ότι οι διάσημοι σκαρφίζονται τα πιο παράξενα ονόματα για τα παιδιά τους, καθώς κατά καιρούς έχουμε δει τα παιδιά τους να παίρνουν τα πιο πρωτότυπα ονόματα, όπως η κόρη της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin. κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι τα ονόματα που επιλέγουν να δίνουν στα παιδιά τους να είναι ξεχωριστά, όπως και τα παιδιά τους.

Έτσι λοιπόν, παρουσιάζουμε τα 10 δημοφιλέστερα κοριτσίστικα ονόματα.

1. Sophia

2. Emily

3. Lily

4. Olivia

5. Amelia

6. Isla

7. Isabella

8. Ava

9. Sophie

10. Chloe

11. Isabelle

12. Ella

13. Poppy

14. Mia

15. Evie

16. Jessica

17. Charlotte

18. Grace

19. Emma

20. Alice

Και τα 10 δημοφιλέστερα ονόματα για αγοράκια.

1. Muhammad

2. Oliver

3. Jack

4. Noah

5. Jacob

6. Charlie

7. Harry

8. Joshua

9. James

10. Ethan

11. Thomas

12. William

13. Henry

14. Oscar

15. Daniel

16. Max

17. Leo

18. George

19. Alfie

20. Alexander

Πηγή: Yahoo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα δημοφιλέστερα ονόματα παιδιών είναι εμπνευσμένα από τους διάσημους

SHARE:

24Media Network