Βγήκε στους δρόμους με συγκρουόμενο αυτοκινητάκι

Βγήκε στους δρόμους με συγκρουόμενο αυτοκινητάκι
Ο μυστήριος άνδρας που εθεάθη σε δρόμο της πόλης Χάρλοου να οδηγεί συγκρουόμενο αυτοκίνητο Metro

Την ασυνήθιστη εικόνα κατέγραψε διερχόμενος οδηγός, με τον ιδιόρρυθμο αναβάτη να γίνεται γρήγορα viral στο διαδίκτυο.

Οι εικόνες από το βίντεο που ακολουθεί δεν είναι κάτι που βλέπεις καθημερινά. Αυτό σκέφτηκε ένας 34χρονος Βρετανός που κατέγραψε το περιστατικό στο Χάρλοου του Έσεξ, στην Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια το μοιράστηκε με τους φίλους του στο facebook. Ένας κάπως ευτραφής κύριος με αμάνικο μπλουζάκι στέκει ατάραχος μέσα σε ένα συγκρουόμενο αυτοκινητάκι στο σταυροδρόμι, ελέγχοντας για διερχόμενα αυτόκίνητα. 

Στο βίντεο δεν είναι εμφανές αν το όχημα μπορεί πράγματι να κινηθεί στο οδόστρωμα. Όπως είναι γνωστό τα συγκρουόμενα φέρουν στο πίσω μέρος ένα καλώδιο, το οποίο ακουμπά στην οροφή της κατασκευής και τους δίνει κίνηση μέσω ηλεκτρισμού. Ωστόσο, σύμφωνα με το βρετανικό Metro, τα πιο σύγχρονα οχήματα διαθέτουν μπαταρίες που τους επιτρέπουν να κινούνται αυτόνομα για μικρό χρονικό διάστημα. Από την άλλη, αν οι μπαταρίες αυτές εξαντληθούν, χρειάζονται ώρες να επαναφορτιστούν.

Πριν από λίγο διάστημα, στους δρόμους του Στάνφονσαϊρ εμφανίστηκε ένα άλλο συγκρουόμενο, το οποίο όμως κινούνταν και μάλιστα με αρκετά υψηλή ταχύτητα. Ο «τρελός εφευρέτης» Mark Harper, γνωστός όπως φαίνεται για τις ευρεσιτεχνίες στην χώρα του, αγόρασε στο e-Bay ένα παλιό συγκρουόμενο, του ενσωμάτωσε μηχανή από σκούτερ, LED φωτάκια και ηχοσύστημα και βγήκε στους δρόμους. 

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version