Βίντεο: Μαϊμού “οδηγεί” λεωφορείο και το απολαμβάνει

Βίντεο: Μαϊμού “οδηγεί” λεωφορείο και το απολαμβάνει
Μαϊμού "οδηγεί" λεωφορείο youtube

Η μαϊμού επιβιβάστηκε στο όχημα και δεν θέλησε να καθίσει πουθενά αλλού εκτός από το τιμόνι. Κανένας από τους 30 και πλέον επιβάτες δεν έκανε το παραμικρό παράπονο.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας οδηγός λεωφορείου στην Ινδία, ο οποίος άφησε μια μαϊμού να “οδηγήσει” το όχημα. Αναφοράς χρήζει, επίσης, το γεγονός ότι κανένας από τους 30 και πλέον ανθρώπους που επέβαιναν εκείνη τη στιγμή στο λεωφορείο, δεν παραπονέθηκε…

Το θέμα έγινε γνωστό από βίντεο, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το οποίο έγινε viral. Σε αυτό φαίνεται η μαϊμού να έχει ανέβει στο τιμόνι και να το απολαμβάνει, με τον οδηγό να είναι και αυτός χαλαρός.

Η ασφάλεια των επιβατών δεν μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο “αφήνοντας μια μαϊμού στο τιμόνι”, ανέφερε εκπρόσωπος της κρατικής εταιρίας οδικών μεταφορών.

Οι χρήστες των social media πάντως φαίνεται ότι είχαν αντίθετη άποψη, αφού οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν από το βίντεο.

Σύμφωνα με μάρτυρες, η μαϊμού ανέβηκε στο όχημα με ένα άτομο και αρνήθηκε να καθίσει οπουδήποτε αλλού, παρά μόνο στο τιμόνι. Ο οδηγός δεν πρόβαλε την παραμικρή αντίδραση και επέτρεψε στο ζώο να παραμείνει εκεί. Φαίνεται πάντως ότι κρατάει με το ένα του χέρι το τιμόνι και προσέχει τι συμβαίνει στον δρόμο, μπροστά του.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η μαϊμού άφησε το τιμόνι όταν έφτασε στον προορισμό της και αποβιβάστηκε από το λεωφόρειο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα