Βοιωτία: Νεκρός 29χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Βοιωτία: Νεκρός 29χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ένας 29χρονος, που κινούνταν πεζός με ένα μικρό παιδί, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Είχε κατέβει σε λάθος στάση του τρένου, είχε αποβιβαστεί από ταξί λόγω έλλειψης χρημάτων

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 29χρονο, ο οποίος έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και ενώ αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από ταξί λόγω έλλειψης χρημάτων. Όλα αυτά μετά από κατέβασμα σε λάθος στάση του τρένου.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, ο 29χρονος ξεκίνησε από την Αθήνα μαζί με τον 6χρονο γιο της συντρόφου του με προορισμό τη Λιβαδειά. Από λάθος όμως κατέβηκαν στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας. Από εκεί πήραν ταξί προκειμένου να πάνε στο σπίτι τους, στον Ορχομενό. Στην πορεία όμως, ο 29χρονος ενημέρωσε τον ταξιτζή ότι δεν είχε χρήματα και εκείνος τους κατέβασε από το όχημα. Έτσι ξεκίνησαν πεζοί να φτάσουν στο σπίτι τους, περπατώντας στο δρόμο Θήβας-Λιβαδειάς.

Κάποια στιγμή ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 53χρονος, τους παρέσυρε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 29χρονο ενώ το μικρό παιδί χτύπησε ελαφριά.

SHARE: