Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου χωρίς γιατρούς. Κρίσιμο ραντεβού με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, Παναγιώτη Μπεχράκη, παρουσία του Υπ. Υγείας,  Άδωνη Γεωργιάδη, Δευτέρα 14 Οκτ. 2013. (EUROKINISSI)
Συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, Παναγιώτη Μπεχράκη, παρουσία του Υπ. Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, Δευτέρα 14 Οκτ. 2013. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Νέα συνάντηση γιατρών του ΕΟΠΥΥ με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Αγωνιούν οι ασφαλισμένοι, που παραμένουν χωρίς γιατρό

Συνεχίζεται ο διάλογος του υπουργείου Υγείας με τους γιατρούς του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), αναζητώντας τη «χρυσή τομή» για τη μετακίνηση των γιατρών, από τον Οργανισμό, στο ΕΣΥ.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση, με τους γιατρούς ωστόσο να παρατείνουν την απεργία τους μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.

Οι γιατροί αντιδρούν στην αιφνιδιαστική κατάθεση τροπολογίας για τον ΕΟΠΥΥ στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς, επισημαίνοντας «ότι με τη σύσταση θέσεων ΠΕ-Ιατρών δημιουργούνται εκ των προτέρων συνθήκες απομάκρυνσης των γιατρών του ΕΟΠΥΥ από τις Μονάδες Υγείας».

(Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΕΟΠΥΥ: Παρατείνεται έως τις 3 Ιανουαρίου η απεργία των γιατρών

Μπλακ άουτ στον ΕΟΠΥΥ. Συνεχίζουν την απεργία τους οι γιατροί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου

SHARE:

24Media Network