NoDe Institute: Πρόσβαση στη γνώση για όλους τους γιατρούς

NoDe Institute: Πρόσβαση στη γνώση για όλους τους γιατρούς

To NoDe Institute (Network of Doctors’ Education) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε για να προσφέρει δωρεάν εξειδικευμένα μετεκπαιδευτικά προγράμματα στους λειτουργούς υγείας.

Ο Οργανισμός δημιουργήθηκε το 2018,ύστερα από 11 χρόνια επιτυχούς υλοποίησης των σεμιναρίων «C.LA.S.S. Courses» για την λαπαροσκοπική χειρουργική του εντέρου και του ορθού.

Ο βασικός του στόχος ήταν, και παραμένει, η προαγωγή της ιατρικής εκπαίδευσης όλων των επιπέδων, μέσα από διεπιστημονικές ομάδες και διαδραστικά προγράμματα, καθώς και η ανάπτυξη δεξιοτήτων στις νέες τεχνολογίες.

Πίσω από κάθε δράση κρύβεται η επιθυμία για μοίρασμα της γνώσης προς όφελος των ασθενών, γεγονός που αποτυπώνεται στη φιλοσοφία του Node Institute, από το πρώτο σεμινάριο έως και σήμερα: Kάθε ιατρός πρέπει να έχει απευθείας πρόσβαση σε εξειδικευμένη εκπαίδευση/ πληροφόρηση και κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα του Νοde Institute πρέπει να είναι δωρεάν.

O Γενικός Διευθυντής, ιδρυτής του NoDE Institute και Διευθυντής ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Υγεία κ. Κωνσταντίνος Μαυραντώνης εξηγεί ποιες είναι οι δράσεις του ΝoDe Institute και πώς σκοπεύει να συνεχίσει τις πολύπλευρες δράσεις του, στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο της χειρουργικής.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nodeinstitute.org

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα