Πόση ώρα κάνει σεξ ο κάθε λαός; που βρίσκονται οι Έλληνες στη σχετική λίστα

Πόση ώρα κάνει σεξ ο κάθε λαός; που βρίσκονται οι Έλληνες στη σχετική λίστα

Τελικά ποιες είναι οι σεξουαλικές συνήθειες των Ελλήνων; Ποια είναι η σύγκριση με άλλους λαούς

Tο NEWS247 σε συνεργασία με το InvitroMagazine σας παρουσιάζει τις σεξουαλικές συνήθειες των Ελλήνων.

Μεγάλη εταιρία προφυλακτικών έκανε μια ιδιότυπη έρευνα σχετικά με τον χρόνο που αφιερώνουν στο σεξ οι άνδρες ανά την υφήλιο. Οι άνδρες λοιπόν που κάνουν περισσότερη ώρα σεξ είναι οι Μεξικανοί και από εκεί και μετά τη σκυτάλη αναλαμβάνουν οι Ευρωπαίοι.

Εάν είστε γυναίκα λοιπόν και αποκτήσετε Μεξικανό εραστή να ξέρετε ότι κατά μέσο όρο θα αφιερώνει στο σεξ, περίπου ¾ της ώρας. Από αυτά τα 22 λεπτά θα είναι προκαταρκτικά. 

Στη δεύτερη θέση είναι οι Ελβετοί που ο μέσος χρόνος τους αγγίζει τα 42 λεπτά από τα οποία τα 21 είναι προκαταρκτικά. Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Έλληνες με ένα μόλις λεπτό λιγότερο από τους Ελβετούς (41 λεπτά σεξ), ενώ ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής οι Ιταλοί (39 λεπτά) και οι Βραζιλιάνοι (38 λεπτά).

Οι Έλληνες αφιερώνουν 18 λεπτά στα προκαταρκτικά και τα υπόλοιπα 23 στη πράξη αυτή καθαυτή. Μάλιστα ο χρόνος για την πράξη είναι εκ των υψηλότερων στην υφήλιο. Οι Ιταλοί λες και είναι με το ρολόι στο χέρι, έχουν μοιράσει ακριβώς στη μέση τους χρόνους, ανάμεσα στα προκαταρκτικά και την πράξη (20,4 λεπτά) Οι Βραζιλιάνοι για τα προκαταρκτικά δαπανούν 19,5 λεπτά.

Οι λίστα διανθίζεται με διάφορους λαούς μέχρι που φτάνουμε στις τελευταίες απογοητευτικές θέσεις. Εκεί βρίσκονται 2 Μεσογειακοί λαοί. Οι Ισπανοί (34 λεπτά συνολικά) και οι Γάλλοι (33 λεπτά). Έσχατοι των εσχάτων είναι οι Ινδοί με 32 λεπτά και οι Ταϊλανδοί με 29 λεπτά.

Διαβάστε ακόμα στο Invitromagazine:

5 πολύτιμες συμβουλές, για μητέρες που μεγαλώνουν γιούς

Δείτε τί μπορεί να κάνει το ταχίνι για την καρδιά και τα αγγεία σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: invitromagazine
SHARE: