Το Twitter κράζει τον “γκαφατζή” Κάριους – Η υπέροχη ανάρτηση της Νάπολι

Το Twitter κράζει τον “γκαφατζή” Κάριους – Η υπέροχη ανάρτηση της Νάπολι
Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ Λόρις Κάριους AP

Οι χρήστες των social media κατά την διάρκεια και μετά τον τελικό τα έβαλαν με τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους, λόγω των τραγικών λαθών που έκανε στο δεύτερο και το τρίτο γκολ της Ρεάλ

H Λίβερπουλ δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία της, αφού γνώρισε την ήττα με 3-1 απ’ τη Ρεάλ, με τον τερματοφύλακα των “κόκκινων” Λόρις Κάριους να φέρει ευθύνη στα δύο απ’ τα τρία γκολ της ομάδας του.

Όπως είναι λογικό, μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός γκολκίπερ ήταν απαρηγόρητος, ανέλαβε την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ με χαρακτηριστικές κινήσεις ζήτησε συγγνώμη κι απ’ τους φιλάθλους της Λίβερπουλ που βρίσκονταν στο “Ολιμπίνσκι” του Κιέβου.

Ο κόσμος του ίντερνετ φυσικά δεν άφησε τις “γκάφες” του να περάσουν απαρατήρητες, καθώς πολλοί χρήστες ανέβασαν φωτογραφίες κοροϊδεύοντας τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πιο χαρακτηριστικά tweet που κυκλοφορούν για τον Λόρις Κάριους:

Το υπέροχο tweet της Νάπολι

Απ’ την πλευρά της, η Νάπολι προχώρησε σε μία υπέροχη κίνηση μέσω twitter, καθώς εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον 24χρονο τερματοφύλακα.

“Μην κλαις Λόρις Κάριους, μία άσχημη βραδιά μπορεί να συμβεί σε όλους. Κουράγιο πρωταθλητή. Μία αγκαλιά από την Νάπολι”, αναφέρει το tweet των “παρτενοπέι”.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την ανασκόπηση του μεγάλου τελικού από το Liveblog του Sport 24

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα