Tο ξέφρενο πάρτι της Ρεάλ Μαδρίτης

Tο ξέφρενο πάρτι της Ρεάλ Μαδρίτης
Oι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ αγκαλιά με το τρόπαιο στο στάδιο Ολιμπίνσκι AP

Το τρίτο συνεχόμενο Champions League και το 13ο συνολικά ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πανηγύρισαν χθες παίκτες, τεχνική ηγεσία και οι οπαδοί της Ρεάλ, μετά την νίκη επί της Λίβερπουλ στον τελικό του Κιέβου

Πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και 13η συνολικά στην ιστορία της στέφθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζινεντίν Ζιντάν κατάφεραν να επιβληθούν σχετικά εύκολα της Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ με το τελικό 3-1 να είναι και ενδεικτικό του αγώνα και της εμφάνισης των δύο ομάδων στον τελικό του Champions League στάδιο Ολιμπίνσκι του Κιέβου.

Οι Μαδριλένοι πανηγύρισαν δεόντως την επιβλητική τους νίκη αλλά και το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η πρώτη ομάδα που κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ την ίδια χρονιά.

Η σέλφι του Σέρχιο Ράμος με τους συμπαίκτες του και το τρόπαιο AP

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζουν AP

Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης και συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα μετά την απονομή. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Μαρσέλο που βρέθηκε στο επίκεντρο με όσα έκανε.

Ο Μαρσέλο πανηγυρίζει αγκαλιά με το κύπελο AP

Χαμός και στο κέντρο της Μαδρίτης με τους οπαδούς των Γκαλάκτικος να κάνουν την νύχτα μέρα!

"Φωτιά" από τους πανηγυρισμούς πήρε και το κέντρο της Μαδρίτης AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν μπόρεσε να μην τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων και πάλι, αρχικά προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια ζητώντας να… μετονομαστεί για χάρη του το Champions League!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει μαζί με οπαδούς της Ρεάλ AP

Το φιλί στον Κριστιάνο Ρονάλντο από την σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ AP

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα