Χάρι και Μέγκαν είναι πλέον παντρεμένοι – Γνωρίστε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ

Χάρι και Μέγκαν είναι πλέον παντρεμένοι – Γνωρίστε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ
Το πρώτο φιλί των νεόνυμφων

Ο Χάρι φόρεσε τη βέρα στο δάκτυλο της Μέγκαν και εκείνη έκανε το ίδιο στον Χάρι - Οι τίτλοι του ζευγαριού μετά το γάμο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι πλέον σύζυγοι, όπως τους ονόμασε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος τέλεσε τον σημερινό γάμο.

Ο πρίγκιπας Χάρι σηκώνει το βέλο της αγαπημένης του Μέγκαν AP

Νωρίτερα, ο Χάρι φόρεσε τη βέρα στο δάκτυλο της Μέγκαν και εκείνη έκανε το ίδιο στον Χάρι, αφού πρώτα το ζευγάρι απάντησε στον αρχιεπίσκοπο ότι δέχεται ένας τον άλλον ως σύζυγο, ακολουθώντας την παράδοση, σε μια θρησκευτική τελετή πολύ συγκινητική στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, ενώπιον 600 καλεσμένων εκ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ και πλήθοςδιασημοτήτων.

Χάρι και Μέγκαν

Η Μέγκαν Μαρκλ άδραξε την ευκαιρία για να κάνει την μεγάλη “δήλωση” της παρουσίας της και μάλιστα με έντονη φεμινιστική χροιά, στο κλίμα της εποχής. Διάβηκε την πόρτα της εκκλησίας ολομόναχη! Κερδίζοντας αυτομάτως αποκλειστικά όλα τα βλέμματα, τα φλας και τα τηλεοπτικά πλάνα.

Αφού έκανε τα πρώτα της βήματα, δείχνοντας ότι παρά τα όσα της έχουν καταλογίσει δεν “φοβάται” τα media και τη νέα οικογένεια, στη συνέχεια πλαισιώθηκε από τα παρανυμφάκια, μεταξύ των οποίων τα πριγκιπόπουλα Γεώργιος και Σάρλοτ.

Μέγκαν και Χάρι AP

Λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία, ο πρίγκιπας Χάρι έλαβε σήμερα τον τίτλο του δούκα του Σάσεξ από τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Αυτό σημαίνει ότι μετά τον γάμο η Μέγκαν ανακηρύσσεται αυτομάτως δούκισσα του Σάσεξ.

Επιπλέον στον πρίγκιπα Χάρι, έκτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, δόθηκε ο τίτλος του κόμη του Μπάμπαρτον και του βαρόνου του Κιλκίλ, διευκρίνισαν τα Ανάκτορα στην ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα