Βασιλικός γάμος: Γαλλική φινέτσα στο νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ

Meghan Markle and her bridal party arrive for the the wedding ceremony of Prince Harry and Meghan Markle at St. George's Chapel in Windsor Castle in Windsor, near London, England, Saturday, May 19, 2018. (Ben Birchhall/pool photo via AP)
Το εντυπωσιακό νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ, δημιουργία του οίκου Ζιβανσί AP

Η Κέλερ, η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε πέρυσι την καλλιτεχνική διεύθυνση του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας Ζιβανσί, γνωρίστηκε με την Μαρκλ στις αρχές του 2018

Φορώντας νυφικό που σχεδίασε η Βρετανίδα Κλερ Γουέιτ Κέλερ, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Ζιβανσί, η Μέγκαν Μαρκλ πέρασε μόνη της στον κυρίως ναό, διέσχισε τον μισό και εκεί την υποδέχτηκε ο πεθερός της, πρίγκιπας Κάρολος, γιατί ο πατέρας της δεν παρίσταται στον γάμο λόγω ασθενείας.

Μέγκαν και Χάρι
Μέγκαν και Χάρι AP

Η Κέλερ, η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε πέρυσι την καλλιτεχνική διεύθυνση του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας Ζιβανσί, γνωρίστηκε με την Μαρκλ στις αρχές του 2018, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. "Το επίκεντρο του φορέματος είναι η ανοιχτή λαιμόκοψη που πλαισιώνει χαριτωμένα τους ώμους και τονίζει τη λεπτή μέση.

ADVERTISING
Ο πρίγκιπας Χάρι σηκώνει το βέλο της αγαπημένης του Μέγκαν
Ο πρίγκιπας Χάρι σηκώνει το βέλο της αγαπημένης του Μέγκαν AP

Η γραμμή του νυφικού εκτείνεται προς τα πίσω με τρόπο ώστε να δημιουργούνται μαλακές στρογγυλές τσακίσεις που καλύπτονται από τριπλή μεταξωτή οργάντζα. Τα τρουά-καρ μανίκια προσθέτουν μια νότα εκλεπτυσμένου νεωτερισμού", αναφέρει η ανακοίνωση των Ανακτόρων.

Πηγή: 

ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βασιλικός γάμος, Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βασιλικός γάμος: Όταν ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε την Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ "σπάει" το πρωτόκολλο: Αυτός δεν θα είναι ένας κλασικός βασιλικός γάμος

Βασιλικός γάμος: Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στον γάμο της χρονιάς

SHARE:

24Media Network