Emilia Clarke: Με τσάκισε το τέλος του Game of Thrones

Emilia Clarke: Με τσάκισε το τέλος του Game of Thrones
HBO/Photofest

Η τηλεοπτική Daenerys γύρισε την τελευταία της σκηνή για το Game of Thrones και περιγράφει πώς αισθάνεται

Στο vanityfair μίλησε η Emilia Clarke που τα τελευταία χρόνια ενσαρκώνει την Daenerys Targaryen του Game of Thrones.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για το τέλος των γυρισμάτων της σειράς. Η ίδια, γύρισε την τελευταία σκηνή της ως “Καλίσι”, ενώ τα γυρίσματα συνολικά, συνεχίζονται. “Με τσάκισε”, δήλωσε, “It fucked me up”, για την ακρίβεια, όπως ακριβώς το είπε. “Γνωρίζοντας ότι ήταν η τελευταία γεύση που είχα στο στόμα μου από το τι είναι η Daenerys”, πρόσθεσε. “Πραγματικά με έκανε να σοκαριστώ. Γνωρίζοντας ότι θα μείνει για πάντα ως ανάμνηση για το τι είναι η Daenerys. Κάνω όλες τις τρέλες. Θα καταλάβετε τι εννοώ, μόλις το δείτε”, είπε για την ακρίβεια.

Το Game of Thrones έχει γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών και το alter ego της Clarke, ο ρόλος της “Μητέρας των Δράκων” δηλαδή, είναι αυτός που την έκανε διάσημη. Παράλληλα, η σειρά της HBO έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην ιστορία των Emmy, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι σήμερα συνολικά 38.

Η Clarke δήλωσε ακόμη ότι πριν δεχθεί τον ρόλο για το Solo, έπρεπε να πάρει σχετική άδεια από την παραγωγή του GoT. Αποκάλυψε μάλιστα πως μέσα από τα γυρίσματα του Game of Thrones τα τελευταία χρόνια, έχει συνδεθεί φιλικά με τον Kit Harington. Η Clarke πάντως απέφυγε να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο για τα τελευταία έξι επεισόδια της σειράς που θα προβληθούν την επόμενη χρονιά.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως οι συντελεστές του Game of Thrones έχουν γυρίσει οκτώ διαφορετικά σενάρια για το τέλος, ώστε να μη διαρρεύσει τίποτα, και έτσι είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε την οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Διαβάστε ακόμα: Τα σενάρια του ‘Game of Thrones’ θα αυτοκαταστραφούν σε 3, 2, 1

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα