Fuck Trump: Ο Ντε Νίρο τα “χώνει” και η αμερικανική τηλεόραση τον λογοκρίνει

Fuck Trump: Ο Ντε Νίρο τα “χώνει” και η αμερικανική τηλεόραση τον λογοκρίνει
O Robert De Niro εξαπολύει επίθεση στο Ντόναλντ Τραμπ Invision

Ο Αμερικανός ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα των Tony Awards και εξαπέλυσε δριμύτατους, ως και υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Αμερικανό πρόεδρο. Το "μπιμπ" της αμερικανικής τηλεόρασης που δεν σταμάτησε το "μήνυμα" Ντενίρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρόμπερτ Ντενίρο εξαπολύει δημόσια επίθεση ενάντια στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή τη φορά όμως το έκανε με τον πιο επίσημο τρόπο. Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή των Tony Awards, ξεκίνησε με μια ιδιαίτερα σκληρή και απρεπή για τα δεδομένα της εκδήλωσης έκφραση, που ωστόσο λογοκρίθηκε από την αμερικανική τηλεόραση.

“Ένα πράγμα θα πω… Γ***ται ο Τραμπ!” είπε με στόμφο και πρόσθεσε: “Δεν είναι πια το σύνθημα “κάτω ο Τραμπ”, είναι “γ**ται ο Τραμπ” πρόσθεσε με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα επιδοκιμασίας. Ο πρωταγωνιστής του “Ταξιτζή” σήκωσε ψηλά τα χέρια σαν πρωταθλητής της πυγμαχίας και σώπασε αφήνοντας το κοινό να μιλήσει για εκείνον.

Ωστόσο, όσοι παρακολουθούσαν την απονομή από το σπίτι, αλλά και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους εντός της αιθούσης έσπευσαν να μεταδώσουν επακριβώς τα λεγόμενα του Ντενίρο που από το βράδυ της Κυριακής αποτελεί το viral του διαδικτύου.

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο πρωταγωνιστής του “Ανάλυσέ το” προχώρησε στο βραβείο συνολικής προσφοράς στον Μπρους Σπρίνγκστιν, ο οποίος και ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το My Hometown, έναν μονόλογο από το θεατρικό έργο “Springsteen on Broadway”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα