Η Χέδερ Λόκλιαρ συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό

Η Χέδερ Λόκλιαρ συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό
Η Χέδερ Λόκλιαρ AP

Η Λόκλιαρ, που έγινε γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές "Στην λεωφόρο του Μέλρόουζ" και "Δυναστεία", κρατείται με την εγγύηση να έχει οριστεί στις 20.000 δολάρια.

Στην σύλληψη της Χέδερ Λόκλιαρ προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της κομητείας Βεντούρα στην Καλιφόρνια, καθώς η γνωστή ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό και έναν διασώστη άμεσης βοήθειας.

Η Λόκλιαρ, που έγινε γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές “Στην λεωφόρο του Μέλρόουζ” και “Δυναστεία”, κρατείται με την εγγύηση να έχει οριστεί στις 20.000 δολάρια. Σύμφωνα με το TMZ, φέρεται να ήταν υπό την επήρεια το βράδυ της Κυριακής όταν μέλος της οικογένειάς της κάλεσε την άμεση δράση. Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο, η ηθοποιός επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς. Εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας δεν έδωσε στην δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες, τόνισε όμως ότι η Λόκλιαρ αντιμετωπίζει δύο πλημμελήματα για ξυλοδαρμό με το ένα να αφορά την επίθεση στον αστυνομικό και το άλλο σε μέλος της ομάδας πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που κάλεσε την άμεση δράση ήταν η μητέρα της, η οποία ισχυρίστηκε ότι η Χέδερ ήταν εριστική και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Πρόκειται για την δεύτερη φορά που η ηθοποιός συλλαμβάνεται για επίθεση σε αστυνομικό. Τον Φεβρουάριο της είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βοήθεια και για ξυλοδαρμό μέλους της άμεσης δράσης. Το 2008 είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ το 2012 η ίδια και ο τότε σύντροφός της είχαν κληθεί στο δικαστήριο μετά από έναν βίαιο καβγά. Η Λόκλιαρ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των tabloids τους τελευταίους μήνες, με την ταραχώδη προσωπική της ζωή. Την εβδομάδα που πέρασε, νοσηλεύτηκε και υποβλήθηκε σε ψυχιατρική αξιολόγηση.

Κατά καιρούς η Λόκλιαρ έχει ζητήσει βοήθεια για θεραπεία από την κατάθλιψη και το άγχος ενώ υπεβλήθη σε θεραπεία απεξάρτησης από τα ναρκωτικά αφού αναγκάστηκε να νοσηλευτεί μετά την κατανάλωση ενός “κοκτέηλ” χαπιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα