Λαμπίρη τέλος – Αφήνει την τηλεόραση και πιάνει το γκριλ

Λαμπίρη τέλος – Αφήνει την τηλεόραση και πιάνει το γκριλ
Η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη άνοιξε εστιατόριο Facebook/XristinaLabiri

Η παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός Epsilon από τη νέα σεζόν, αυτό όμως δεν την πτοεί καθόλου. Το "Meat The Stars" είναι το νέο πάθος της Χριστίνας Λαμπίρη και ακούγεται (και φαίνεται) γευστικότατο.

Η Λαμπίρη αποσύρεται από την ενεργό τηλεοπτική δράση και αφοσιώνεται στο νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα, ένα νέο εστιατόριο στο Πικέρμι.

Χρονιά μεγάλων ανακατατάξεων η φετινή και έτι περισσότερο η νέα σεζόν καθώς από τη μία δρομολογούνται οι δικαιούχοι των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας, σε μια διαδικασία που θα κρίνει μεταξύ άλλων και το μέλλον του MEGA, ενώ ταυτόχρονα οι τηλεοπτικοί σταθμοί ανασυντάσσονται και επιχειρούν να στήσουν το νέο τους πρόγραμμα. Την πιο ριζική αλλαγή επιχειρεί να κάνει ο σταθμός Epsilon, ο οποίος φιλοδοξεί από το φθινόπωρο να μην θυμίζει σε τίποτα τον φετινό σταθμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρουσιαστές και εκπομπές του σταθμού ρίχνουν αυλαία και αναζητούν αλλού συνεργασία. Ανάμεσα στα πρόσωπα που δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό τους, η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται να επείγεται να βρει νέο πόσο στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια έχει βρει νέα… αγαπημένη, στην μαγειρική και το καλό φαγητό.

Εδώ και μια εβδομάδα, έχει ανοίξει στο Πικέρμι το δικό της εστιατόριο, στο οποίο σκοπεύει να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς της το επόμενο διάστημα. Το “Meat The Stars” αποτελεί την πρόταση εκείνης, του συντρόφου της Θανάση Αδαμόπουλου και της ομάδας του Χρήστου Κουτσούμπα, με έμφαση όπως υποδηλώνει και το όνομά του στο κρέας.

Με μια σειρά από κοπές και σιτεμένα κρέαματα, αλλά και τη χρήση του ψησίματος σε Monolith, το εστιατόριο φιλοδοξεί να ξεχωρίσει στον χώρο των Steak Houses. Πάντα είχαμε στο μυαλό μας να κάνουμε ένα μαγαζί με καλό φαγητό” σχολίαζε σε συνέντευξή της στις αρχές του μήνα η Χριστίνα Λαμπίρη.

Σε συνεργασία, με γνωστό εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας, το οποίο διαθέτει εμπειρία 20 ετών στο χώρο, η δημοσιογράφος, εδώ και κάποιες ημέρες παρουσίασε ένα μοντέρνο μαγαζί, στο Πικέρμι Αττικής. Από τον φιλόξενο χώρο του έχουν ήδη περάσει επώνυμοι φίλοι της παρουσιάστριας, όπως η Ελένη Τσαγκά, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Μίμης Πλέσσας.

Όσο για την τηλεόραση; Θέλω να ασχολούμαι με πράγματα που μου δίνουν χαρά πια. Έχω φτάσει σε ένα σημείο ηλικιακά, όπου θέλω να επιλέγω” σημείωνε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, “Happy Day” και πρόσθετε με έμφαση πως για εκείνην ένας κύκλος έχει πλέον κλείσει και ανοίγει ένας νέος. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να την δούμε και πάλι σε κάποιο στούντιο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θέλει χρόνο να ξεκουραστεί, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνησή της, για το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια στερήθηκε και έχασε πολλά για χάρη της δουλειάς της.

Το monolith που χρησιμοποιούν στο εστιατόριο για το ψήσιμο των κρεάτων είναι μια συσκευή που συνδυάζει, josper (ένα είδος ανοιχτού ξυλόφουρνου), smoker (καπνιστήριο), grill και πέτρινο φούρνο με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να ψήσει, να σιγοψήσει, να καπνίσει και να φουρνίσει σε αυτό premium κομμάτια κρέατος και όχι μόνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα