Διατηρείται ο άστατος καιρός – Τοπικά έντονα φαινόμενα

Διατηρείται ο άστατος καιρός – Τοπικά έντονα φαινόμενα
Σύννεφα Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Κυριακή, αλλά και για το επόμενο τριήμερο

Τοπικά έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν σήμερα στη χώρα μας καθώς διατηρούνται οι ασταθείς αέριες μάζες στη Βαλκανική όπου σημειώνονται μεγάλα ύψη βροχής .

Ο καιρός στην Ευρώπη

Οι θερμοκρασίες στην Ευρώπη

Σήμερα θα επηρεαστούν από τοπικά έντονα φαινόμενα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου.

Ο καιρός στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, ενώ από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Αττική

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα τη νύχτα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΡΟΥ

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα επηρεαστούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως τα ηπειρωτικά . Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μπ και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει.

Ο καιρός τη Δευτέρα

Ο καιρός την Τρίτη

Ο καιρός την Τετάρτη

Ο καιρός στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο

Ξέρετε ότι : Σαν σήμερα στα δυτικά και τα νότια της Αττικής το 2003 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες ,ενώ το 2011 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στο Ηράκλειο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα