Μέτριοι άνεμοι και αστάθεια κυρίως στα βόρεια

Μέτριοι άνεμοι και αστάθεια κυρίως στα βόρεια
Μέτριοι άνεμοι και αστάθεια κυρίως στα βόρεια Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη, αλλά και για το επόμενο τριήμερο

Θα διατηρηθούν και σήμερα σχετικά υψηλές οι θερμοκρασίες στη χώρα. Χθες σημειώθηκαν 36 βαθμοί στη Λαμία, 35 στις Σέρρες και την Λάρισα, ενώ 34 βαθμούς είχε η Καλαμάτα, η Τανάγρα και η Ελευσίνα.

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα θα αναπτυχθούν νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνάνε τα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός αλλά το απόγευμα ενδέχεται να εκδηλωθεί παροδική μπόρα στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Ο καιρός στην Αττική

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε τοπικές νεφώσεις το απόγευμα με παροδικές μπόρες ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Η προοπτική του καιρού

Την Παρασκευή προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα πέσει κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει άστατος καιρός κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα με περισσότερα φαινόμενα το Σάββατο.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση σε πόλεις της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου:

Αράχωβα, *Βόλος, *Θήβα, *Λαμία, *Λάρισα, *Λιβαδειά, *Καρδίτσα, *Κόρινθος, *Ναύπλιο, *Τρίκαλα, *Τρίπολη, *Χαλκίδα

Ο καιρός την Παρασκευή

Ο καιρός το Σάββατο

Ο καιρός την Κυριακή

Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη:

*Άγιος Νικόλαος, *Αμοργός, *Άνδρος, *Ηράκλειο, *Μήλος, *Μύκονος, *Νάξος, *Πάρος, *Ρέθυμνο

Ο καιρός στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο

 

Ακολουθούν video για το Σαββατοκύριακο με προγνωστικά στοιχεία του καιρού ανά 3ωρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα