Νέα επιδείνωση του καιρού

Νέα επιδείνωση του καιρού
Νέα επιδείνωση του καιρού Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο, αλλά και για το επόμενο τριήμερο.

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες καθώς ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, προβλέπονται σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα το μέτωπο που θα περάσει από τη Βόρεια Ελλάδα θα προκαλέσει μεταβολή του καιρού και θα επηρεαστούν πριν από το μεσημέρι τα βορειότερα νησιά του Ιονίου, το μεσημέρι και το απόγευμα η Ήπειρος, η δυτική και η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Επίσης, από το μεσημέρι θα επηρεαστούν η κεντρική Μακεδονία, ενώ από το βράδυ η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια.

Ο καιρός σήμερα στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός αλλά προς το βράδυ ενδέχεται να βρέξει κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Ο καιρός στην Αττική

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μπόρες ή καταιγίδες. Οι ΒΔ άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και πρόσκαιρα τα 6 μποφόρ που προς το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΡΟΥ

Την Κυριακή τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν το πρωί τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια και τις απογευματινές κυρίως ώρες τα ηπειρωτικά (πλην Μακεδονίας και Θράκης).

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση σε πόλεις της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου:

Αράχωβα, *Βόλος, *Θήβα, *Λαμία, *Λάρισα, *Λιβαδειά, *Καρδίτσα, *Κόρινθος, *Ναύπλιο, *Τρίκαλα, *Τρίπολη, *Χαλκίδα

Ο καιρός την Κυριακή

Τη Δευτέρα θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος και την Τρίτη, τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Ο καιρός την Δευτέρα

Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη:

*Άγιος Νικόλαος, *Αμοργός, *Άνδρος, *Ηράκλειο, *Μήλος, *Μύκονος, *Νάξος, *Πάρος, *Ρέθυμνο

Ο καιρός την Τρίτη

Ο καιρός το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα