Περιορισμένη αστάθεια – Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Περιορισμένη αστάθεια – Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο
Σύννεφα καταιγίδας πάνω από την πόλη των Τρικάλων, Αρχείο Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Παρασκευή, αλλά και για το επόμενο τριήμερο

Περιορίζεται η αστάθεια σήμερα στη χώρα μας , ενώ στην Κεντρική Ευρώπη και τα βορειοδυτικά Βαλκάνια ο καιρός θα συνεχίσει να είναι βροχερός.

Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της Ευρώπης και σχετικά χαμηλές στα δυτικά τμήματα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Στη χώρα μας θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα . Η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και ενδέχεται να εκδηλωθούν μπόρες η καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια . Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες η καταιγίδες, ενώ το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μπ και η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 26 βαθμούς.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Ό καιρός θα κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε στεριά και θάλασσα και η αστάθεια θα είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά Οι βοριάδες πρόσκαιρα θα είναι ενισχυμένοι και τοπικά θα φτάσουν στο Κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο τα 6 με 7 μπ χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στα ανατολικά.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα στις 25 Μαΐου 1991 εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις στη Πίνδο σε υψόμετρο άνω των 1500 μέτρων με 10 εκατοστά χιονιού στη Κατάρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα