Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας ασελγούσε στην 3χρονη κόρη του

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας ασελγούσε στην 3χρονη κόρη του
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε στην Θεσσαλονίκη 50χρονος οποίος σύμφωνα με καταγγελία της συζύγου του ασελγούσε σε βάρος της 3χρονης κόρη τους - Οι αστυνομικοί σε έφοδο που πραγματοποίησαν στον χώρο εργασίας του, εντόπισαν στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή υλικό παιδικής πορνογραφίας στο οποίο δεν απεικονιζόταν εκείνος ή το παιδί του.

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης από την καταγγελία μία μητέρας 3χρονου κοριτσιού, πως ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού, ασελγούσε σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί σε έφοδο που πραγματοποίησαν στον χώρο εργασίας του, εντόπισαν στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή υλικό παιδικής πορνογραφίας στο οποίο δεν απεικονιζόταν εκείνος ή το παιδί του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού που το θύμα δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη, από οικείο πρόσωπο και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με χρησιμοποίηση ανηλίκου νεώτερου των 15 ετών.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα