Ορεστιάδα: Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του και έκατσε στο σπίτι με το πτώμα της

Ορεστιάδα: Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του και έκατσε στο σπίτι με το πτώμα της
Αποκλεισμένο σημείο με κορδέλα από την ΕΛΑΣ, Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Βόρειου Έβρου έξω από την Ορεστιάδα- Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν

Μία οικογενειακή τραγωδία ήρθε στην επιφάνεια ύστερα από την εξιχνίαση της δολοφονίας μίας 86χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της, σε χωριό του Βόρειου Έβρου έξω από την Ορεστιάδα.

Συγγενικό της πρόσωπο κάλεσε το βράδυ της Κυριακής την Αστυνομία και ανέφερε ότι ανησυχούσαν γιατί δεν την είχαν δει ολόκληρη την ημέρα.

Η ηλικιωμένη έμενε με τον 63χρονο γιο της που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν για αυτούς τους λόγους.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι, άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν μέσα νεκρή την ηλικιωμένη με εμφανή χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα και το γιο της να στέκεται εκεί.

Από το πόρισμα του ιατροδικαστή προέκυψε πως το θύμα έφερε πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και το πρόσωπο συνεπεία ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου, ενώ για την πράξη αυτή συνελήφθη ο γιος της, καθώς φαίνεται, ότι ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, την γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα