Στο Βερολίνο ο 50χρονος που πήγε να δει η μητέρα της Άννυς. Κινητοποιούνται οι Αρχές

Στο Βερολίνο ο 50χρονος που πήγε να δει η μητέρα της Άννυς. Κινητοποιούνται οι Αρχές

Τις γερμανικές Αρχές μέσω Interpol ενημέρωσε η Ασφάλεια Αττικής για τον εντοπισμό του 50χρονου Γερμανού τον οποίο πήγε να συναντήσει στο Βερολίνο η μητέρα της 4χρονης Άννυ. Η Δημητρίνα Μπορίσοβα ομολόγησε το όνομά του και προέκυψε από την έρευνα πως είναι υπαρκτό πρόσωπο που δηλώνει μόνιμη κατοικία στο Βερολίνο. Πιέζει ο χρόνος για τον εντοπισμό του παιδιού

Τα στοιχεία του 50χρονου Γερμανού που πήγε στο Βερολίνο να δει ομολόγησε κατά την ανάκριση η Δημητρίνα Μπορίσοβα. Σύμφωνα με πληροφορίες του News247 πρόκειται για τον 50χρονο G.S., ο οποίος δηλώνει μόνιμη κατοικία στο Βερολίνο, έχουν ήδη ενημερωθεί οι γερμανικές Αρχές μέσω Interpol και αναμένεται ο εντοπισμός του και η προσαγωγή από την γερμανική Αστυνομία, για να εξεταστεί σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα έφυγε από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Βερολίνο στις 20 Μαρτίου και επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς να πάει στη Σόφια όπως ισχυρίστηκε η ίδια, στις 21 Απριλίου, ημέρα εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ. Στον τραπεζικό της λογαριασμό βρέθηκε πλουσιότερη κατά 4.000 ευρώ, ενώ όπως προέκυψε είχε ανέβει και κατά το παρελθόν στο Βερολίνο και είχε μείνει ξανά έναν μήνα στον 50χρονο και πάλι είχε γυρίσει με χρήματα ίδιου περίπου ύψους στον τραπεζικό της λογαριασμό, που είχαν κατατεθεί από τον ίδιο.

Αυτό περιπλέκει την εξέλιξη των ερευνών γιατί ενδεχομένως όλα αυτά τα ταξίδια και οι οικονομικές συναλλαγές να είχαν να κάνουν μόνο με τυχόν ερωτικές υπηρεσίες της 25χρονης στον 50χρονο Γερμανό και όχι με ενδεχόμενη παράνομη υιοθεσία.

Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δοθούν με τον εντοπισμό και την εξέταση και του G.S., όμως φαίνεται πως πάλι οι έρευνες των Αρχών καταλήγουν στο ίδιο σημείο, δηλαδή στο αναπάντητο ερώτημα που αφορά την τύχη του παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα: Ομολόγησε ο πατέρας της Άννυ ότι αυτός την εξαφάνισε

Διαβάστε ακόμη: Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Άννυ, που αγνοείται

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα