Συνελήφθησαν παιδόφιλοι σε Τρίκαλα και Κρήτη- Ασελγούσαν σε ανήλικα κοριτσάκια

Συνελήφθησαν παιδόφιλοι σε Τρίκαλα και Κρήτη- Ασελγούσαν σε ανήλικα κοριτσάκια
Περιπολικό της αστυνομίας Nikos Libertas / SOOC

Στη μία περίπτωση στα Τρίκαλα, ένας 59χρονος χρησιμοποιούσε ως «δόλωμα» για 10χρονα κοριτσάκια ένα σκυλάκι και μόλις τα έπειθε να παίξουν μαζί του, τα θώπευε στα γεννητικά τους όργανα-Στην δεύτερη περίπτωση, στην Κρήτη, ένας 74χρονος επί μία τριετία έδινε χαρτζιλίκι για σοκολάτες σε μία 10χρονη και ασελγούσε σε βάρος της.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν ύστερα από καταγγελίες γονέων δύο παιδόφιλοι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στα Τρίκαλα και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην πόλη των Τρικάλων από άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 59χρονος, οποίος σε χρονικό διάστημα 15 ημερών αποπλάνησε και θώπευσε στα γεννητικά τους όργανα 4 κοριτσάκια ηλικίας 10-11 ετών.

Ο τρόπος για να τα προσεγγίσει και το «δόλωμά» του ήταν το σκυλάκι του και αφού πλησίαζε τα ανήλικα κοριτσάκια τα έβαζε να παίξουν με το σκυλάκι και τότε τα θώπευε. Τα παιδάκια είπαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, έγιναν σχετικές καταγγελίες στις Αρχές και ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην περίπτωση του Ηρακλείου Κρήτης, συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Ηρακλείου ένας 74χρονος ο οποίος μάλιστα ασελγούσε επί μία 3ετία σε βάρος ενός γειτονόπουλου. Το κοριτσάκι που έπεσε θύμα του, σήμερα είναι 10 ετών και μονίμως ο ηλικιωμένος το προσέγγιζε με δέλεαρ χαρτζιλίκι για να πάρει σοκολάτες…

Πρόσφατα, το παιδάκι βρήκε το κουράγιο και είπε στους γονείς του τι συνέβαινε και εκείνοι με την σειρά τους τον κατήγγειλαν στις Αρχές. Την περασμένη Πέμπτη συνελήφθη, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στον Ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα