Έριξαν με αυτοκίνητο τζαμαρία του Νοσοκομείου Θηβών και ανατίναξαν ανενόχλητοι το ΑΤΜ

Έριξαν με αυτοκίνητο τζαμαρία του Νοσοκομείου Θηβών και ανατίναξαν ανενόχλητοι το ΑΤΜ

Παρότι έδρασαν εντελώς ανενόχλητοι, έφυγαν άπραγοι αφού μαζί ανατίναξαν και τις κασετίνες με τα χρήματα και πιθανόν οι ίδιοι αργότερα λήστεψαν δύο οδηγούς φορτηγών στην Οινόη που είχαν σταματήσει για ανάπαυση-Μετά την ληστρική επιδρομή διέφυγαν με δύο Ι.Χ. φορτηγάκια προς Αττική

Απίστευτο θράσος επέδειξαν 8 κουκουλοφόροι ληστές οι οποίοι δεν δίστασαν περίπου μισή ώρα μετά τις 5 το πρωί κυριολεκτικά να εισβάλουν στον χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών.

Το ένα από τα δύο φορτηγάκια που επέβαιναν, το χρησιμοποίησαν για να κατεβάσουν την τζαμαρία του Νοσοκομείου στο ισόγειο, δίπλα από το κυλικείο του Νοσοκομείου που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό.

Αφού διέλυσαν ανενόχλητοι την είσοδο του Νοσοκομείου, χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία αντίδραση, καθώς παραμένει άγνωστο αν υπάρχει έστω ένας φύλακας στο Νοσοκομείο στο οποίο βρισκόταν εκείνη την ώρα λιγοστό προσωπικό, αλλά υπήρχαν ασθενείς, εισέβαλαν στο εσωτερικό του και παροχέτευσαν μίγμα αερίου στο ΑΤΜ για να το ανατινάξουν.

Η έκρηξη όμως ήταν δυνατή και διέλυσαν τόσο το ΑΤΜ όσα και τις κασετίνες με τα μετρητά που δεν μπόρεσαν να πάρουν και έτσι επιβιβάστηκαν και πάλι στα δύο φορτηγάκια και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Σημειώνεται, ότι το Νοσοκομείο της Θήβας απέχει πολλά χιλιόμετρα από την πόλη και το Αστυνομικό Τμήμα και είναι κοντά στην Εθνική Οδό, άρα είχαν αρκετό χρόνο μπροστά τους μέχρι να φτάσει αστυνομία στο σημείο…

Περίπου μία ώρα μετά, 5 κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε δύο αγροτικά φορτηγάκια σταμάτησαν μπροστά από δύο νταλίκες στην Επαρχιακή Οδό Οινόης-Αγίου Θωμά, που είχαν σταθμεύσει σε πλάτωμα του δρόμου οι οδηγοί τους για ανάπαυση.

Εκεί, οι δράστες υπό την απειλή δύο πιστολιών τους ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα, όσα χρήματα είχαν πάνω τους και τα κινητά τους τηλέφωνα και στη συνέχεια διέφυγαν με τα φορτηγάκια προς Αττική.

Από την Ασφάλεια Θηβών που διερευνά τα δύο περιστατικά εικάζεται πως πιθανόν να πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα