Λάρισα: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία

Λάρισα: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία

Προβλήματα από την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν τα παράλια του δήμου Αγιάς, όπου άρχισαν να δημιουργούνται πλημμυρικά φαινόμενα.

Αντιμέτωποι με την κακοκαιρία είναι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας τις τελευταίες ώρες , με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στα παράλια του δήμου Αγιάς, όπου περιοχές πλημμύρισαν εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης.

 

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Λέτσιος τόνισε πως ο όγκος του νερού τις τελευταίες ώρες είναι μεγάλος, δημιουργώντας προβλήματα στον παραλιακό δρόμο.

 

Όπως σημείωσε ο κ. Λέτσιος, τα μηχανήματα του δήμου αυτή την ώρα επιχειρούν ώστε να ανοίξουν διόδους και να περιορίσουν τα νερά των ρεμάτων, όμως η ποσότητα του νερού είναι μεγάλη.

 

Από την επέλαση του φαινομένου έχει γεμίσει νερά η είσοδος του Αγιοκάμπου. Σύμφωνα με τους κατοίκους στο συγκεκριμένο σημείο η στάθμη του νερού έχει ανέβει αρκετά.

 

Πάντως μέχρι αυτή την ώρα δεν σημειώνονται σοβαρά προβλήματα, αλλά από τους επιχειρηματίες εκφράζονται φόβοι για απώλεια του εξοπλισμού που έχουν στην παραλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα