Στ. Καλόγηρος: Αγανακτισμένοι για το Σκοπιανό στο Σύνταγμα

Στ. Καλόγηρος: Αγανακτισμένοι για το Σκοπιανό στο Σύνταγμα
Στιγμιότυπο από το πανεθνικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για το Σκοπιανό Eurokinissi

Ο δημοσιογράφος και μέλος της επιτροπής για την ελληνικότητα της Μακεδονίας επιβεβαίωσε ότι γίνεται προετοιμασία διαδήλωσης στις Πρέσπες την ημέρα μονογραφής της συμφωνίας για το Σκοπιανό.

“Από αύριο θα έχουμε νέους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα για το Σκοπιανό. Θα είμαστε όλη μέρα έξω από τη Βουλή ζητώντας από την κυβέρνηση να παραιτηθεί”. Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο Στέργιος Καλόγηρος, δημοσιογράφος από το κανάλι Βεργίνα TV και μέλος της επιτροπής για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και την προστασία της μειονότητας των Σκοπίων, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Β. Σκουρή και Α. Σπανού.

Επιβεβαίωσε ότι γίνεται προετοιμασία διαδήλωσης στις Πρέσπες την ημέρα μονογραφής της συμφωνίας για το Σκοπιανό: “Στέλνουν 800 αστυνομικούς να μας φυλάνε” είπε χαρακτηριστικά καλώντας την κυβέρνηση να μη χρησιμοποιήσει βία για να καταστείλει τις κινητοποιήσεις. Εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και εκτίμησε ότι οι νέοι Αγανακτισμένοι θα είναι πολλοί και αποφασισμένοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα