Συγκλονιστικές μαρτυρίες: 'Σωθήκαμε το τελευταίο δευτερόλεπτο...'

Συγκλονιστικές μαρτυρίες: 'Σωθήκαμε το τελευταίο δευτερόλεπτο...'

Κάτοικοι της Δυτικής Αττικής περιγράφουν στο News 24/7 τον εφιάλτη που ζουν από χθες τα ξημερώματα και 'κρατούν την ανάσα τους' καθώς η κακοκαιρία χτυπά ξανά την περιοχή τους

Μάχη με το χρόνο για να καταφέρουν να ξανασταθούν στα πόδια τους, την ώρα που η κακοκαιρία χτυπά ξανά τη Δυτική Αττική, δίνουν οι κάτοικοί της. Οι μαρτυρίες τους για τον εφιάλτη που ζουν είναι συκλονιστικές.

"Εδώ ήταν δένδρα. Τα σκαψε όλα. Τα πήρε το ρέμα. Αν άνοιγε αυτή η πόρτα, θα βρίσκαμε τους ανθρώπους στη θάλασσα". Η κ.Βασιλική Λύκα περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε. Τον ίδιο εφιάλτη που ζουν το τελευταίο εικοσιτετράωρο χιλιάδες άνθρωποι στη Δυτική Αττική: Βλέπουν τις ζωές τους, τα σπίτια τους, όσα κατάφεραν να φτιάξουν συντρίμμια και λάσπες.

"Εδώ ήταν δένδρα. Τα έσκαψε όλα. Τα πήρε το ρέμα. Αν άνοιγε αυτή η πόρτα, θα βρίσκαμε τους ανθρώπους στη θάλασσα". Η κ.Βασιλική Λύκα περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε. Τον ίδιο εφιάλτη που ζουν το τελευταίο εικοσιτετράωρο χιλιάδες άνθρωποι στη Δυτική Αττική: Βλέπουν τις ζωές τους, τα σπίτια τους, όσα κατάφεραν να φτιάξουν συντρίμμια και λάσπες.

"Το ρέμα πέρναγε απέναντι. Το έσκαψε ο καιρός αυτό που βλέπετε, τώρα. Έσπασε η δεύτερη είσοδος, πλάκωσε την κουνιάδα μου. Τα έπιπλα επιπλέουν. Πανικοβλήθηκαν όλοι. Βγήκαν έξω στο τσακ. Τη γιαγιά τη βγάλαμε από το παράθυρο. Την κουνιάδα μου την είχαν πλακώσει τα έπιπλα. Την έβγαλαν γείτονες στο παρά τσακ. Στο δευτερόλεπτο έζησε".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: φονικές πλημμύρες στην Αττική, κακοκαιρία, θεομηνία στη δυτική Αττική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία: Νεκρός ο ένας αδερφός, αγνοούμενος ο άλλος

Βίντεο: Η στιγμή που οι δρόμοι έγιναν φονικοί χείμαρροι

Χειμερινός κολυμβητής ήταν ο 15ος νεκρός

Τις πληγές της μετρά η Δ. Αττική - Πάνω από 500 σπίτια και καταστήματα κατεστραμμένα

Αναγνωρίστηκε ο 47χρονος που εντοπίστηκε χθες στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας

ADVERTISING

SHARE: