Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο

Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο
Φωτιά στο ξενοδοχείο Mandarin Hotel στο Λονδίνο

Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει τη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει πάνω από 100 πυροσβέστες με 15 πυροσβεστικά οχήματα.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές της βρετανικής πρωτεύουσας, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στο πεντάστερο ξενοδοχείο Mandarin Oriental.

Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την περιοχή, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει 100 πυροσβέστες και 15 πυροσβεστικά οχήματα. Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στη γαλλική πρεσβεία και τα πολυκαταστήματα Harrods.

Το ξενοδοχείο Mandarin Oriental βρίσκεται στην περιοχή Νάιτσμπριτζ. Έχει 12 ορόφους, 198 δωμάτια και σουίτες, είχε ανακαινιστεί πρόσφατα και η διανυκτέρευση ανέρχεται στις 600 λίρες. Στον τελευταίο όροφο, όπου και ξέσπασε η φωτιά, λειτουργεί spa και πολυτελές εστιατόριο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες μέχρι στιγμής για τραυματίες ή θύματα. Πάντως, το κτίριο έχει ήδη εκκενωθεί, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Το συμβάν ξύπνησε δυσάρεστες μνήμες στους Λονδρέζους, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πολύνεκρη πυρκαγιά στον πύργο Γκρένφελ στις 14 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα