Ο πρωθυπουργός “καθάρισε”: Ο Μαρκ Ρούτε σφουγγαρίζει και οι καθαρίστριες τον χειροκροτούν

Ο πρωθυπουργός “καθάρισε”: Ο Μαρκ Ρούτε σφουγγαρίζει και οι καθαρίστριες τον χειροκροτούν
Ο Μαρκ Ρούτε σφουγγαρίζει το... κοινοβούλιο YouTube

Είναι "βρώμικη" δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει... Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας όταν αποφάσισε να σφουγγαρίσει δημοσίως το δάπεδο αφού έχυσε τον καφέ του, με τις καθαρίστριες να τον παρακολουθούν έκπληκτες και ενθουσιασμένες.

Ένα ανεπανάληπτο στιγμιότυπο χάρισε στους φωτογράφους και τις κάμερες ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, αναλαμβάνοντας να διορθώσει τη ζημιά που έκανε και δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Εισερχόμενος στο Κοινοβούλιο με τους συμβούλους του, ο Μαρκ Ρούτε μπερδεύτηκε στην πύλη μαγνητικού ελέγχου με αποτέλεσμα να χυθεί ο καφές του στο δάπεδο. Αμήχανη στιγμή για έναν πρωθυπουργό την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του.

Παρά το γεγονός ότι οι καθαρίστριες ήταν “ετοιμοπόλεμες” να παρέμβουν μαζί με τους άνδρες της ασφάλειάς του, ο Ολλανδός πρωθυπουργός με μία απλή κίνηση μετέτρεψε την γκάφα του σε ένα τεράστιο επικοινωνιακό πλεονέκτημα. Πήρε στα χέρια του μια σφουγγαρίστρα και έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να καθαρίσει τη ζημιά που ο ίδιος είχε προκαλέσει.

Το αρχικό συναίσθημα του προσωπικού ήταν αμηχανία. Η οποία ωστόσο γρήγορα αντικαταστάθηκε με χαμόγελα, ενώ οι καθαρίστριες δεν δίστασαν να χειροκροτήσουν τον 51χρονο πολιτικό που “λέρωσε” τα χέρια του, έστω και για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα