Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας χτυπά περαστικό εν ψυχρώ στο κεφάλι με ρόπαλο του μπέιζμπολ

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας χτυπά περαστικό εν ψυχρώ στο κεφάλι με ρόπαλο του μπέιζμπολ
Nypost.com

Βίντεο που δημοσίευσε το NYPD, δείχνει έναν άγνωστο να χτυπά με ρόπαλο έναν άνδρα στο κεφάλι, ενώ περπατά στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία.

Ένα σοκαριστικό βίντεο, το οποίο αποτυπώνει την επίθεση ενός αγνώστου εναντίον ενός άνδρα που περπατά ανυποψίαστος στο πεζοδρόμιο, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη (29/11) σε δρόμο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα να βγάζει ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ που είχε κρυμμένο στο παντελόνι του και να χτυπά με δύναμη έναν περαστικό, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Δευτερόλεπτα πριν από την επίθεση, ένας άγνωστος περπατά κοντά στο θύμα και ο δράστης σταματάει για λίγο, σαν να περιμένει να φύγει από το σημείο ο τρίτος, για να προχωρήσει στην επίθεση.

Το 47χρονο θύμα πέφτε στο πεζοδρόμιο με φρικτούς πόνους, ενώ ο άγνωστος δράστης φαίνεται να τον πλησιάζει και να φωνάζει θυμωμένος από πάνω του. Μάλιστα, κουνάει το ρόπαλο με απειλητικό τρόπο, στη συνέχεια τον κλωτσάει και μετά τρέπεται σε φυγή.

Το θύμα υπέστη ρήξη και μώλωπες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο NYC Health and Hospitals/Harlem και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ανέφερε το NYPD.

Σύμφωνα με το New York Post, δεν έχει γίνει σαφές εάν οι δύο άνδρες είχαν κάποια αλληλεπίδραση πριν από την επίθεση, αλλά ο δράστης φαίνεται να στοχεύει τον άνδρα και να τον κοιτάει, προτού βγάλει το ρόπαλο.

Η αστυνομία ζητά τώρα τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος εθεάθη τελευταία φορά με φούτερ με κουκούλα με “Nike” στο μπροστινό μέρος, γκρι φούτερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα