Συνέλαβαν την Stormy Daniels σε strip show – Πολιτικά τα κίνητρα λέει ο δικηγόρος της

Συνέλαβαν την Stormy Daniels σε strip show – Πολιτικά τα κίνητρα λέει ο δικηγόρος της
Συνελήφθη η Stormy Daniels AP

Πριν αποσυρθούν οι κατηγορίες για την πορνοστάρ που ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με το Ντόναλντ Τραμπ, ο δικηγόρος της έκανε λόγο για "στημένη" και πολιτικά υποκινούμενη σύλληψη.

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε η Στόρμι Ντάνιελς, η πορνοστάρ που ισχυρίζεται ότι είχε παράνομη σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όταν κατά τη διάρκεια ενός σόου της σε στριπ κλαμπ στο Κολόμπο του Οχάιο “άφησε” να την αγγίξει ένας πελάτης, που όπως αποδείχθηκε ήταν αστυνομικός με πολιτικά.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας γυμνός ή ημίγυμνος εργαζόμενος σε ανάλογα θεάματα δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζει κανείς, ούτε καν μέλη της οικογένειάς του.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η σύλληψη της πελάτισσά του ήταν “στημένη” και “πολιτικά υποκινούμενη”. Όπως τόνισε, πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει απόγνωση και τόσο ο ίδιος όσο και η Ντάνιελ θα πολεμήσουν με κάθε τρόπο τις ψευδείς κατηγορίες.

Τα δικαστικά αρχεία που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυα έδειξαν ότι οι κατηγορίες για διάπραξη τριών πλημμελημάτων εναντίον της Ντάνιελς αποσύρθηκαν.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι όλες κατηγορίες ενάντια στην πελάτισσά μου @StormyDaniels αποσύρθηκαν», τόνισε ο Αβενάτι με ανάρτηση στο Twitter, ευχαριστώντας τους εισαγγελείς για τον «επαγγελματισμό» τους.

Η Stormy Daniels στο αστυνομικό τμήμα AP

Η Στόρμι Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, αποτέλεσε μεγάλο πονοκέφαλο για το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου μετά τις αποκαλύψεις της για την παράνομη σχέση τους, αφού εκείνος είχε παντρευτεί την Μελάνια Τραμπ, αλλά και για τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι της προσφέρθηκαν για να κρατήσει το στόμα της κλειστό πριν τις εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα