Το Time αποδομεί τον ‘Βασιλιά Τραμπ’

Το Time αποδομεί τον ‘Βασιλιά Τραμπ’
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο αμφιλεγόμενο εξώφυλλο του περιοδικού Time Time

Με έναν ιδιαίτερα καυστικό τρόπο επέλεξε το περιοδικό Time να αποτυπώσει τον Τραμπ, παρουσιάζοντάς τον σαν βασιλιά που φορά στέμμα και κάπα.

Αφορμή για το αμφιλεγόμενο αυτό εξώφυλλο στάθηκαν οι πολιτικές επιθέσεις του Λευκού Οίκου απέναντι στον Ρόμπερτ Μούλερ, τον ειδικό σύμβουλο που έχει συγκροτηθεί για να εξετάσει μια πιθανή ανάμειξη της Ρωσία στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Το εξώφυλλο του περιοδικού δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ για το πως αντιλαμβάνεται τον εαυτό του όταν αντικρίζεται στον καθρέφτη.

Ο δημιουργός του καυστικού εξωφύλλου O’Brien απεικονίζει τον Αμερικανό πρόεδρο να φορά στέμμα και κάπα σαν ένας κανονικός βασιλιάς.

Ο ''βασιλιάς'' Τραμπ στο εξώφυλλο του Time Time

Στο περιεχόμενο του περιοδικού Time αναλύονται τα ”οράματα της απόλυτης εξουσίας του Τραμπ, τη ”διαμάχη Τραμπ απέναντι στο Σύνταγμα” αλλά και ”γιατί θα τον εγκαλέσει ο εισαγγελέας Ρομπερτ Μουλερ”, αρμόδιο σύμβουλο που με ομάδα εισαγγελέων και πρακτόρων του FBI εξετάζουν την επιρροή της Μόσχας στις περσινές προεδρικές εκλογές, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ από την πλευρά του να έχει επανειλημμένα χαρακτηρίσει την έρευνα Μούλερ ”κυνήγι μαγισσών”.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο O’Brien απεικονίζει τον Τραμπ σε εξώφυλλο του περιοδικού, από τη στιγμή που ο Αμερικανός μεγιστάνας ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2017.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα