Βίντεο: Το χέρι της Μελάνια σε νέες περιπέτειες – Πώς κατάφερε ο Τραμπ να την κρατήσει

Βίντεο: Το χέρι της Μελάνια σε νέες περιπέτειες – Πώς κατάφερε ο Τραμπ να την κρατήσει
Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ AP

Για μία ακόμη φορά, σε κοινή εμφάνιση του Προέδρου και της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο αν θα καταφέρει να της κρατήσει το χέρι. Και αυτή τη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να... δεινοπάθησε, αλλά στο τέλος κατόρθωσε έστω και για λίγο να φωτογραφηθεί κρατώντας την Μελάνια από το χέρι

Στην επίσημη επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στο Λευκό Οίκο, τα χέρια ήταν “πρωταγωνιστές”. Ο Ντόναλντ Τραμπ έπιασε τον Εμανουέλ Μακρόν από το… χεράκι για να μπουν στο Οβάλ Γραφείο για τη συνάντησή τους, ο Μακρόν έκανε επίδειξη γαλατικής ευγένειας με ένα χειροφίλημα υπερπαραγωγή στην Μελάνια Τραμπ και όλοι περίμεναν να δουν αν το προεδρικό ζεύγος θα καταφέρει να κρατηθεί χέρι – χέρι ενώπιον των υψηλών προσκεκλημένων, ή θα δώσει πάλι τροφή για κουτσομπολιά περί τριβών στη σχέση του.

Κι αυτοί, πράγματι δεν τους απογοήτευσαν! Τα δύο προεδρικά ζεύγη στέκονται δίπλα δίπλα για μια αναμνηστική φωτογραφία και ο Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί διακριτικά να προσεγγίσει το χέρι της συζύγου του. Αρχικά ακουμπώντας το μικρό του δαχτυλάκι στο χέρι της… Πιστή στην “παράδοση” που έχει δημιουργήσει να μη του δίνει το χέρι δημόσια, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αδιαφορεί πλήρως στο “κάλεσμά” του και ποζάρει αγέρωχη για τα φλας των φωτογράφων μέσα στο εντυπωσιακό σύνολο και το τεράστιο άσπρο καπέλο της.

Ο Τραμπ συνεχίζει τις απεγνωσμένες προσπάθειες προσπαθώντας να πιάσει την παλάμη της. Εκείνη προσπαθεί να “κολλήσει” το χέρι της πάνω στο σώμα της. Τελικά, υποκύπτει, αντιλαμβανόμενη πιθανότατα ότι τα πλάνα παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και οι συγκρίσεις θα είναι αναπόφευκτες με το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας που βαδίζει παντού πιασμένο “χεράκι”…

Ωστόσο, η χαρά του προέδρου των ΗΠΑ μάλλον δεν κράτησε ποτέ. Η Μελάνια κρατά σχεδόν στιγμιαία το χέρι του, ίσα ίσα για τα απαραίτητα “κλικ” των φωτογράφων και στη συνέχεια το αφήνει και πάλι. Δίνοντας για μία ακόμη φορά στους φωτογράφους το “ενσταντανέ” που τόσο επιθυμούσαν… Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στα βίντεο ο Τραμπ φαίνεται να της ψιθυρίζει κάτι που μοιάζει με “σ’ ευχαριστώ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα