Αθανασία Νταβαρίνου: Όσα βρήκαμε για την εθνική τηλενικήτρια

Αθανασία Νταβαρίνου: Όσα βρήκαμε για την εθνική τηλενικήτρια

Η Αθανασία Νταβαρίνου περνάει και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της. Ποια είναι η εξήγηση για το τυχερό "σερί" της άγνωστης τηλεθεάτριας. Τι λένε κύκλοι της Audiotex

Το αφεντικό τρελάθηκε και δίνει δώρα. Οι τηλεθεατές περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο τους και με το που δοθεί το σύνθημα, εφορμούν για κλήσεις. Άλλες φορές, τα προϊόντα και οι επιταγές μοιράζονται κατόπιν κλήρωσης. Άλλες, κερδίζει ο πιο γρήγορος.

Πολλοί συμμετέχουν, λίγοι αναλογικά κερδίζουν κάθε μέρα, αλλά ένα όνομα “παίζει” σταθερά ανεξαρτήτως τηλεοπτικού σταθμού και εκπομπής. Η Αθανασία Νταβαρίνου έχει κερδίσει τον τίτλο των “πιο γρήγορων δαχτύλων” ή της πιο ευνοούμενης από τους Θεούς.

Όλα ξεκίνησαν από αυτό το βίντεο:

Τα πλάνα παίχτηκαν στην εκπομπή Φ.Μ. Live και από τότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου σχετικά με το τί γίνεται στους διαγωνισμούς που δίνουν δώρα στις τηλεοπτικές εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών της χώρας.

Μία ημέρα μετά την… ανάδυση της “υπόθεσης Νταβαρίνου” και μετά από έναν σχετικό χαμό στο διαδίκτυο για το αν οι διαγωνισμοί είναι διαφανείς, “κανονικοί”, “στημένοι” ή μη στημένοι, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε από τη δική του εκπομπή. Και είπε τα παρακάτω:

“Δεν με αφορά, αλλά θα το πω για μια κυρία που κερδίζει στις εκπομπές. Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, παρότι εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος της Audiotex. Όμως, επειδή οι κληρώσεις γίνονται και στη δική μου εκπομπή, εγώ θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στους τηλεθεατές… Τώρα που έχουμε κλήρωση και όχι ο πιο γρήγορος, δεν έχει κερδίσει καμία φοράς σε εμάς, γιατί θα ήταν πρόκληση. Εντάξει κυρία Audiotex, να βγαίνετε να τα λέτε”, είπε ο παρουσιαστής για την νικήτρια που έχει κερδίσει σε τουλάχιστον επτά εκπομπές.

Χρήματα, τηλεοράσεις, iPhones, κρέμες, ψώνια, τσάντες, ρολόγια, αυτοκίνητα, ταξίδια, μαχαιροπίρουνα, σόμπες και πετρέλαιο. Έχει κερδίσει δώρα ανά καιρούς από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, του Φώτη και της Μαρίας, του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, της Μαρίας Μπεκατώρου, της Τατιάνας Στεφανίδου, του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Δηλαδή, παντού. Εκτός από τα δελτία ειδήσεων, γιατί δεν δίνουν δώρα (ακόμα).

Ψάχνοντας στα ονόματα των νικητών στις εκπομπές του ΑΝΤ1, από τον Αύγουστο του 2015, μέχρι την 12η Ιανουαρίου του 2016 (εκεί τελειώνει η καταγραφή), όντως είδαμε ότι η Α. Νταβαρίνου έχει κερδίσει έξι φορές.

Αντιστοίχως από το STAR και την εκπομπή ΦΜ LIVE:

Η πιό γρήγορη και άρα νικήτρια στον διαγωνισμό που έγινε στις 19.10.2015, αναδείχθηκε η κυρία  Αθανασία Νταβαρίνου (Iphone 6s).

Οι πιό γρήγορες και άρα νικήτριες στον διαγωνισμό που έγινε στις 1.10.2015, αναδείχθηκαν οι κυρίες:  Τενεκετζή Ελένη, Νταβαρίνου Αθανασία (2 ρολόγια Juice Couture).

Από το EPSILON TV και την εκπομπή “Τα Λέμε”:

Και οι επιτυχίες συνεχίζονται και σε άλλα κανάλια σε βαθμό που κι εμείς διερωτηθήκαμε για το αν είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Τελικά υπάρχει η Αθανασία ή Νάσια Νταβαρίνου;

Με μια έρευνα στον κατάλογο του 11888, βρέθηκε μία εγγραφή:

Η διεύθυνση που θολώνεται για προφανείς λόγους, παραπέμπει στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας όπου φαίνεται πως διαμένει η νικήτρια. Καλέσαμε στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που εμφανίζεται στη συγκεκριμένη καταχώρηση και το μήνυμα που λάβαμε ήταν ξεκάθαρο: “Ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται”.

Στο vrisko.gr:

 

Επίσης, Αθανασία Νταβαρίνου στο Facebook, δεν εντοπίσαμε. Το ίδιο ισχύει και για το Twitter πέραν από κάποιων προφίλ “τρολ”. Μέσω της εκπομπής της, η Τατιάνα Στεφανίδου ισχυρίστηκε πως επικοινώνησε με τη μητέρα της φερόμενης νικήτριας και πως η ίδια ανέφερε πως η κοπέλα κερδίζει λόγω της ταχύτητας της.

Πράγματι, και το News 247 μπόρεσε να επιβεβαιώσει πως η Αθανασία Νταβαρίνου είναι υπαρκτό πρόσωπο, κατόπιν επικοινωνίας με ένοικο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η οικογένεια. Τη διεύθυνση δεν την αποκαλύπτουμε μιας και πρόκειται για προσωπικά στοιχεία, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω. Ενδέχεται λοιπόν, η νεαρή να είναι η πιο γρήγορη τηλεθεάτρια στην ελληνική ιστορία.

Με τις κληρώσεις όμως τι γίνεται; Είναι πράγματι θέμα τύχης; Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, επικοινωνήσαμε με πηγές που πρόσκεινται στην Audiotex και μας είπαν ότι αφενός η Αθ. Νταβαρίνου, είναι υπαρκτό πρόσωπο και οι διαγωνισμοί είναι απολύτως έγκυροι, γίνονται με νέα συστήματα ελέγχου και ελέγχονται και από τον αρμόδιο φορέα και δεν μπορεί να υπάρξει νοθεία αποτελεσμάτων.

Οι ίδιες πηγές διευκρίνισαν ότι η συγκεκριμένη έχει κερδίσει αρκετές φορές, επειδή έχει λάβει μέρος ακόμα περισσότερες φορές (ίσως και εκατοντάδες φορές). Το ίδιο ισχύει και για άλλα ονόματα που επαναλαμβάνονται στις λίστες των νικητών

Οι όροι των διαγωνισμών, εδώ

Κάλεσμα να εμφανιστεί η εθνική μας τηλενικήτρια, Α. Νταβαρίνου, έκαναν και οι Ράδιο Αρβύλα:

H Νταβαρίνου να κερδάει και το Αιγάλεω

 

Όπως και να’χει, μετά τον οίστρο Τύχης της άγνωστης κυρίας Νταβαρίνου, το διαδίκτυο ανατινάχθηκε:

Κι αν νομίζατε ότι τελειώσαμε… Κλείνουμε με αυτό το βίντεο από το Luben TV που παρουσιάζει μια νέα Αθανασία Νταβαρίνου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα