Δανέλλης για Γεννηματά: Με πειθώ και όχι αυταρχισμό μπορεί να επιτευχθεί η ενότητα

Δανέλλης για Γεννηματά: Με πειθώ και όχι αυταρχισμό μπορεί να επιτευχθεί η ενότητα
Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης eurokinissi

Τη διαφοροποίησή από τις τελευταίες κινήσεις της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε ο βουλευτής του Ποταμιού, με δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7

Τη διαφωνία του με το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για εκλογές και με το τελεσίγραφό της προς τους διαφωνούντες εξέφρασε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στον Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

“Με την πειθώ και όχι με τον αυταρχισμό μπορεί να επιτευχθεί η ενότητα”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναρωτήθηκε πώς θα διαγράψει βουλευτές άλλου κόμματος.

“Δεν είναι στην κουλτούρα του χώρου η επίδειξη πυγμής”, σημείωσε. Χαρακτήρισε άστοχη ως προς το ύφος και ως προς την ουσία την ανακοίνωση της Φ. Γεννηματά και υποστήριξε ότι το αίτημα για εκλογές δημιουργεί χαλάρωση και πολιτική ζημιά στο Κίνημα Αλλαγής.

Σχολιάζοντας την συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου στον σταθμό μας και ειδικά τον χαρακτηρισμό “αρχισυμμορίτης” που απέδωσε στον πρωθυπουργό ο κ. Δανέλλης είπε πως δεν τον εκφράζει αυτό το “ήθος λόγου” και τόνισε ότι αν τον διχασμό μνημόνιο/αντιμνημόνιο αντικαθιστά η αντίθεση ΣΥΡΙΖΑ/αντιΣΥΡΙΖΑ, τότε το αποτέλεσμα είναι κακό για τη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα