Δανέλλης: Κρίμα να είναι σύμβολο του συλλαλητηρίου ο Μίκης Θεοδωράκης

Δανέλλης: Κρίμα να είναι σύμβολο του συλλαλητηρίου ο Μίκης Θεοδωράκης
Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης eurokinissi

Για τον Κ. Μητσοτάκη δήλωσε ότι "ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φοβήθηκε και η απόφασή του δεν ευνοεί ούτε τη Νέα Δημοκρατία, ούτε την κεντροδεξιά"

“Ο Μίκης Θεοδωράκης, με ο,τι εκείνος συμβολίζει, εμφανίζεται να είναι ένα από τα βασικά σημεία του συλλαλητηρίου. Είναι κρίμα, γιατί ο Μίκης έχει σφραγίσει την πορεία όλων μας και τον τρόπο σκέψης μας, τα συναισθήματά μας, για πολλές δεκαετίες” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

Πρόσθεσε ότι “η εμπλοκή των ανθρώπων που θα διαδηλώσουν στο συλλαλητήριο με τους Χρυσαυγήτες, προσφέρει στους δεύτερους μια νομιμοποίηση που και οι ίδιοι δεν θα ήθελαν να τους παρέχουν”

Όσον αφορά στη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημείωσε ότι “ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φοβήθηκε και η απόφασή του δεν ευνοεί ούτε τη Νέα Δημοκρατία, ούτε την κεντροδεξιά”. Υπογράμμισε ότι “είναι λάθος να παραδοθεί στην ακροδεξιά του πτέρυγα και να πιστεύει ότι θα κρατήσει τον έλεγχο της Νέας Δημοκρατίας “στο όλον”. “Τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με τέτοια ελαφρύτητα”, είπε στη συνέχεια.

Επισήμανε τέλος ότι το συλλαλητήριο δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν στο χώρο της Κεντροαριστεράς και εξέφρασε την άποψη ότι “θα είναι τραγικό” να μην υπάρξει ένας έντιμος συμβιβασμός με την πΓΔΜ για το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα