Κυρανάκης: Συναινέσεις και συνεργασίες ακόμη και με αυτοδυναμία

Κυρανάκης: Συναινέσεις και συνεργασίες ακόμη και με αυτοδυναμία
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάλης μίλησε ζωντανά στο στούντιο του Ραδιοφώνου 24/7 για τις εκλογές, τους στόχους της ΝΔ, τα fake news ενώ εξαπέλυσε κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι έχει γίνει συνέταιρος με τις επιχειρήσεις.

“Θα αναζητήσουμε συναινέσεις και συνεργασίες, χωρίς αυτό να σημαίνει συγκυβέρνηση αλλά σύμπραξη στη Βουλή”. Αυτό σημείωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και τον Βασίλη Σκουρή.

Εκτίμησε ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι οι τριπλές εκλογές τον Μάιο προσθέτοντας ” ότι το σίγουρο είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει τις εκλογές όποτε τον συμφέρει”

Ερωτηθείς για τους στόχους της ΝΔ είπε πως “εμείς θέλουμε να μειωθούν οι φόροι, οι εισφορές ώστε να κινηθεί η αγορά”.

Ακόμη, μίλησε για περικοπές στο δημόσιο που δεν σχετίζονται με το μισθολογικό κόστος, σχολιάζοντας σκωπτικά ότι στο Δημόσιο εγκρίνονται υπερωρίες πριν καν αυτές γίνουν. Είπε ότι στα σχέδια της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων σε συνδυασμό με την κατεύθυνση αυτών των χρημάτων στις τσέπες των εργαζομένων καθώς και ότι θα μειωθεί στο μισό το ανταποδοτικό τέλος για την ΕΡΤ. Χαρακτήρισε ζούγκλα την αγορά εργασίας και επέρριψε για αυτό μεγάλες ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ζήτησε από την Έφη Αχτσιόγλου να απαντήσει στους Έλληνες εργαζόμενους που δουλεύουν πολύ περισσότερες ώρες από αυτές που πληρώνονται, εγκαλώντας την Υπουργό για την κριτική της στο 12ωρο της Αυστρίας. “Δεν μου αρέσει το 12ωρο αλλά το μέτρο είναι προαιρετικό. Αν κάποιος στην Αυστρία μπορεί να δουλέψει 12 ώρες μπορεί να εργάζεται μόνο 3 μέρες. Δεν ισχύει αυτό που λέει η Αχτσιόγλου” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε “η ανεργία επί Καραμανλή ήταν στο 7,7%. εμείς από το ΠΑΣΟΚ παραλάβαμε 30% το ’12 και το πήγαμε στο 25,8%.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα