Λοβέρδος: Άλλα λέει ο Κοτζιάς και άλλα το Μαξίμου για το Σκοπιανό

Λοβέρδος: Άλλα λέει ο Κοτζιάς και άλλα το Μαξίμου για το Σκοπιανό
Ο Ανδρέας Λοβέρδος Eurokinissi

Δύο γραμμές στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό "βλέπει" ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος. Σε σχέση με τα συλλαλητήρια, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών τονίζει ότι είναι υπέρ του δικαιώματος, αλλά όχι υπέρ της άσκησής του από τον ίδιο, με το σκεπτικό ότι "δεν βοηθάνε αυτά στην εξωτερική πολιτική".

“Όταν είπε ο Κοτζιάς: Οι υπουργοί τελειώσανε…εμείς ξέραμε τι εννοεί. Στο Μαξίμου φάνηκε η ενόχληση από τη δήλωση αυτή”, δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώνστας στο Ραδιόφωνο 24/7, στην εκπομπή “βρε καλώς τους” με τους Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Παράλληλα, κάνει λόγο για διατύπωση διαφορετικών εκτιμήσεων από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και άλλες πηγές του Μαξίμου, που καθιστούν δύσκολη την διαμόρφωση κοινής γραμμής στη βάση συγκεκριμένης συμφωνίας. Ανάλογες δυσκολίες “βλέπει” και στα Σκόπια.

Ο κύριος Λοβέρδος υπογραμμίζει ακόμη: “Δεν πήγα και δεν θα πάω στα συλλαλητήρια. Είμαι υπέρ της άσκησης του δικαιώματος, αλλά όχι από εμένα. Δεν βοηθάνε αυτά στην εξωτερική πολιτική…η δική μου συμμετοχή δεν βοηθάει σε τίποτα.”

Σχολιάζοντας τις επιθέσεις με μολότοφ εναντίον αστυνομικών στην Θεσσαλονίκη, καθώς και στα Εξάρχεια, που έγιναν μέσα στο σαββατοκύριακο, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι “έχουμε μία πολύ καλή αστυνομία και ένα αξιόμαχο σώμα”, ωστόσο “τον τελευταίο καιρό βλέπουμε μία ανοχή. Αν η πολιτική ηγεσία δεν είναι ξεκάθαρη, τότε η αστυνομία δεν μπορεί να αποδώσει. Υπάρχει ένα πολιτικό θέμα με την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ , οι ‘συγγένειες’ με κάποιους δημιουργούν προβλήματα”.

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα