Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι ο Γεωργιάδης πλαστογράφησε tweet του Τσίπρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι ο Γεωργιάδης πλαστογράφησε tweet του Τσίπρα

Με ανακοίνωση η Κουμουνδούρου καλεί τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να ενημερώσει ότι η ανάρτηση του για τον πρωθυπουργό και την Eldorado Gold είναι προϊόν πλαστογραφίας και το Μητσοτάκη "να πράξει τα δέοντα"

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς όπως καταγγέλλεται ανήρτησε ένα δήθεν tweet του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση που προκάλεσε στην οργή της Κουμουνδούρου περιελάμβανε μία εικόνα από υποτιθέμενο tweet του κ.Τσίπρα, στο οποιο φερόταν να καταφέρεται κατα της Eldorado Gold.

“Έχουμε καλέσει επανειλημμένα τον κ. Γεωργιάδη να συνειδητοποιήσει ότι, παραδόξως, δεν είναι μόνο τρολ αλλά και Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ως τέτοιος δεν μπορεί να επικαλεστεί το ακαταλόγιστο. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν εκθέτει μονάχα τον ίδιο, πράγμα που έχει αποδείξει πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως, αλλά και ολόκληρη την παράταξή του”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

“Το γεγονός ότι λειτουργεί σε αντίθεση με τον θεσμικό του ρόλο, υπερασπιζόμενος ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα αντί για το δημόσιο συμφέρον, δεν προκαλεί εντύπωση. Για αυτό τον κρίνουν οι πολίτες και σε αυτούς θα πρέπει να απαντήσει για τους λόγους που τον ωθούν σε αυτή τη στάση”,  συνεχίζει η ανακοίνωση.

“Περιμένουμε, όμως, από τον κ. Γεωργιάδη να ενημερώσει όσους είδαν την ανάρτησή του για τον Πρωθυπουργό, ότι είναι προϊόν πλαστογραφίας, που ο ίδιος, εν γνώσει του όπως παραδέχθηκε, διακίνησε στο διαδίκτυο, στέλνοντας ψευδή μηνύματα, αποδιδόμενα μάλιστα στον Πρωθυπουργό, εντός και εκτός Ελλάδας, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος” προσθέτει η Κουμουνδούρου, καταλήγοντας:

“Και, φυσικά, περιμένουμε από τον Πρόεδρο της ΝΔ να πράξει τα δέοντα. Διατηρώντας τον στη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ θα επικροτήσει την πλαστογραφία.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα