Ψωμιάδης: Δεν υπάρχει τίμημα για τη διαφήμιση του Jumbo – Ποτέ δεν ήμουν σοβαροφανής

Ψωμιάδης: Δεν υπάρχει τίμημα για τη διαφήμιση του Jumbo – Ποτέ δεν ήμουν σοβαροφανής
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ "ΠΑΤΡΙΔΑ" (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ) eurokinissi

Τι δηλώνει στον απόηχο των αντιδράσεων και του τρολαρίσματος ο πρώην περιφερειάρχης σχετικά με το αποκριάτικο σποτάκι όπου υποδύεται τον Ζορό

«Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός σύγχρονου ψεύτικου τσίρκου, ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας και τη μάσκα της γελοιότητας» απαντά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις για το νέο αποκριάτικο διαφημιστικό σποτ των Jumbo στο οποίο συμμετέχει ως Ζορό.

«Εξάλλου ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων. Αυτό είμαι 37 ολόκληρα χρόνια στην πολιτική» λέει ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας στο Life-Events.gr σε άλλο σημείο.

«Κάποιοι μου λένε “πληρώθηκες;” Όταν αγαπώ κάτι, δεν με ενδιαφέρει το τίμημα. Σας λέω λοιπόν ότι δεν υπάρχει τίμημα. Υπάρχει αγάπη αυτού του κόσμου που εδώ και ώρες κατακλύονται τα διαδίκτυα και τα τηλέφωνα και έχω χάσει τον μπούσουλά μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα βρισκόμουν τόσο ψηλά στην επικαιρότητα», συνέχισε και δεν απέκλεισε μια επιστροφή στα κοινά, αφού όπως είπε είναι «απρόβλεπτος».

Τέλος σχετικά με τον ύμνο της ΝΔ, κι ενώ κυκλοφορούν πληροφορίες ότι ίσως αποσυρθεί το σποτάκι λόγω παραλλαγής του τραγουδιού του Ρόμπερτ Ουίλιαμς για τη ΝΔ, ο Παν. Ψωμιάδης απαντά ότι αυτό είναι θέμα της εταιρείας και συμπληρώνει: «Κάποιοι το παρεξήγησαν. Αυτός ο ύμνος είναι η αληθινή, η πραγματική Νέα Δημοκρατία. Τώρα, αν κάποιοι ζήλεψαν, νομίζω ότι όλοι μαζί, αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης, μπορεί να ξαναγίνει η Ν.Δ. μεγάλη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα