Ρέντης: Ελεύθεροι οι επτά από τους δέκα κατηγορούμενους που απολογήθηκαν

Διαβάζεται σε 1'
Μεταγωγή από την ΓΑΔΑ στον Ανακριτή, των συλληφθέντων που φέρονται να σχετίζονται με τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη
Μεταγωγή από την ΓΑΔΑ στον Ανακριτή, των συλληφθέντων που φέρονται να σχετίζονται με τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη Stringer / SOOC

Δέκα κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στην ανακρίτρια για την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Στη φυλακή οι τρεις.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν τρεις κατηγορούμενοι που είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο της υπόθεσης της δολοφονίας του αστυνομικού Λυγγερίδη, και στους οποίους αποδόθηκαν κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικές ουσίες.

Από το πρωί συνολικά δέκα κατηγορούμενοι πέρασαν την πύλη των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας, μόνο ως προς την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Εξ αυτών προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν τρεις, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ως προς τους κατηγορούμενους που εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση και στην ανθρωποκτονία Λυγγερίδη, οι απολογίες τους έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο. Μεταξύ αυτών είναι και ορισμένοι εκ των δέκα κατηγορούμενων που απολογήθηκαν και σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα