Στιλιστικό πρόβλημα έχει ο Λοβέρδος με τον Κασιδιάρη

Στιλιστικό πρόβλημα έχει ο Λοβέρδος με τον Κασιδιάρη
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ NOVARTIS/ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής ΔΗ.ΣΥ έθεσε ζήτημα dress code στη Βουλή φωτογραφίζοντας τον νοσταλγό του νεοναζισμού αλλά και το ροζ πουκάμισο ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Άδειασμα» από τον Νίκο Βούτση

Στιλιστικές ενστάσεις κατά του υπόδικου χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη διατύπωσε στη σχεδόν άδεια αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πήρε το λόγο κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομίας για τις Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) και μίλησε για παραβίαση του κανονισμού από βουλευτές «μη ευπρεπώς ενδεδυμένους». «Ξεχειλίζει το ποτήρι» είπε και έκανε λόγο για δύο περιπτώσεις βουλευτών που εμφανίστηκαν με περιβολή η οποία παραπέμπει σε ντύσιμο σε πλαζ.  Ο κ. Λοβέρδος δεν κατονόμασε τους δύο βουλευτές που παραβίασαν το dress code του. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, οι αντιδράσεις του στρέφονταν για φανελάκι που φορούσε ο χρυσαυγίτης Κασιδιάρης αλλά και ένα ροζ πουκάμισο ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αναφορές του κ. Λοβέρδου προκάλεσαν, πάντως, αίσθηση στους βουλευτές καταρχήν για το γεγονός ότι ο Κασιδιάρης στηλιτεύεται συνήθως για τον απαράδεκτο και βίαιο τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται και όχι για την ενδυμασία του. Επίσης η αίθουσα της Βουλής ήταν σχεδόν άδεια και θα μπορούσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ να εστιάσει εκεί την κριτική του και όχι στα ρούχα.

Τον κ. Λοβέρδο “άδειασε”, όμως, με εύσχημο τρόπο και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος τόνισε στους δημοσιογράφους ότι το κοινοβούλιο οφείλει να ασχολείται με τα σοβαρά θέματα. «Η αναφορά του κ. Λοβέρδου γράφτηκε στα πρακτικά» τόνισε ο κ. Βούτσης παίρνοντας αποστάσεις από τις ενδυματολογικές ενστάσεις του βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα