Το κινητό στο κεφάλι έφερε η Μεγαλοοικονόμου σε blogger που δήλωνε συνεργάτης της

Το κινητό στο κεφάλι έφερε η Μεγαλοοικονόμου σε blogger που δήλωνε συνεργάτης της
Η βουλευτής Θ.Μεγαλοοικονόμου Eurokinissi

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στο καφενείο της Βουλής σε blogger και πολιτευτή της Ένωσης Κεντρώων ο οποίος δήλωνε ψευδώς συνεργάτης της για να εισέρχεται στη Βουλή. Παρενέβη και τον απομάκρυνε η Φρουρά

Κάθε φαντασία ξεπερνά το βίαιο επεισόδιο που ξέσπασε πριν από λίγο στη Βουλή μεταξύ της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και ενός blogger και πολιτεύτη της Ένωσης Κεντρώων.

Τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο όταν η κυρία Μεγαλοοικονόμου αντίκρισε τον blogger στο καφενείο της Βουλής με τον οποίο είχε προηγούμενα καθώς φέρεται να δήλωνε συνεργάτης της χωρίς να του έχει δώσει εκείνη την άδεια. «”Τι θες εδώ ;” Του είπα και του έφερα το κινητό στο κεφάλι» παραδέχτηκε η κυρία Μεγαλοοικονόμου εξιστορώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες τις σκηνές ροκ που εκτυλίχθηκαν στο καφενείο.

Τελικά παρενέβη η φρουρά της Βουλής η οποία απομάκρυνε τον blogger από το Μέγαρο της Βουλής. Η κυρία Μεγαλοοικονόμου τόνισε ότι ο συγκεκριμένος blogger παρίστανε τον συνεργάτη της για να εισέρχεται στη Βουλή. «Ε δεν θα τα πάρω στο κεφάλι; Να δηλώνει ο καθένας ό,τι θέλει;» διερωτήθηκε η κυρία Μεγαλοοικονόμου αιτιολογώντας την αντίδρασή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα