Το Μαξίμου καταγγέλλει προβοκάτσια από ακροδεξιούς

Το Μαξίμου καταγγέλλει προβοκάτσια από ακροδεξιούς
Επεισόδια κατα την διαμαρτυρία αγροτών της Κρήτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Δράση ακροδεξιών μέσα στο μπλοκ των αγροτών καταγγέλλει η κυβέρνηση. Τι δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Την προσπάθεια ακροδεξιών, να διεισδύσουν στο μπλοκ των αγροτών, επισημαίνουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώνονται από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και στο Χαϊδάρι.

“Ελπίζουμε η αγροτική κινητοποίηση να περιφρουρηθεί από ακροδεξιές προβοκάτσιες”, σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα επεισόδια έξω από το Αγροτικής Ανάπτυξης, αγροτοσυνδικαλιστές του ΚΚΕ και της ΝΔ, προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, την ώρα που κάποιοι καλούσαν τους αγρότες να καταλάβουν το υπουργείο, με αποτέλεσμα να καταλήξουμε σε πετροπόλεμο.

«Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν σήμερα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχαν στόχο να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών» τόνισε ο κ. Αποστόλου σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής. «Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώτος όροφος του υπουργείου υπέστη ζημιές και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί εργαζομένων» ανέφερε. Διεμήνυσε, μάλιστα, ότι οι εκπρόσωποι των συντονιστικών επιτροπών «οφείλουν να απομονώσουν και να καταδικάσουν αυτές τις ακραίες συμπεριφορές». «Είναι κρίμα για την ιστορία του αγροτικού κινήματος της χώρας να προστεθούν τέτοιες μαύρες σελίδες στην ιστορία του» είπε και κάλεσε τους αγρότες να έρθουν σε διάλογο με τον πρωθυπουργό. «Για την κυβέρνηση και το υπουργείο ο δρόμος είναι ένας: αυτός του διαλόγου, για να  επιλυθούν τα προβλήματα του αγροτικού χώρου και αυτόν ήδη έχει ανοίξει ο πρωθυπουργός» σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα