Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έρχεται στο Ραδιόφωνο 24/7

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έρχεται στο Ραδιόφωνο 24/7
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου σε παλαιότερη συναυλία του κατά του φασισμού, τον Ιούνιο του 2014, στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος

Ο ακέραιος Θανάσης θα δώσει αυτήν τη Δευτέρα, 28 Μαΐου μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Ραδιόφωνο 24/7 - Τοποθετείται για την ΑΕΠΙ, λέγοντας πως οι καλλιτέχνες θα πρέπει να πάρουν την ευθύνη πάνω τους για την λειτουργία ενός νέου φορέα, και μιλά για την "επιστροφή" του στην ποίηση

Στον “κόσμο του μαγικού ρεαλισμού”  μεταφέρει το κοινό του Ραδιοφώνου 24/7 ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τη Δεύτερα του Αγίου Πνεύματος. Κατεβαίνοντας από την Αγιά της  Λάρισας στην Αθήνα, στο στούντιο της οδού Αμφιαράου επιστρέφει στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και συνομιλεί με το Βασίλη Κουφόπουλο και την Δήμητρα Κακαουνάκη. Η συνέντευξη αυτή θα μεταδοθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (16.00-18.0) στο Ραδιόφωνο 247, στους 88,6.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με την Δήμητρα Κακαουνάκη

 

Ο  τραγουδοποιός  που γεννήθηκε στον Τύρναβο και έφτασε  στην Ανδρομέδα, επιστρέφει στην ποίηση. Εξηγεί πως παρατηρώντας τον κόσμο εμπνέεται και φέρνει  λέξεις και μουσικές σε τραγούδια.

Τοποθετείται για την ΑΕΠΙ, λέγοντας πως οι καλλιτέχνες θα πρέπει να πάρουν την ευθύνη πάνω τους για την λειτουργία ενός νέου φορέα και μοιράζεται την αγωνία του για τον κίνδυνο του φασισμού.  Παραμένει πάντα διάφανος και ευαίσθητος και μας προτρέπει να μην έχουμε καμία προσδοκία από τον καλλιτέχνη. «Με  στόμα που γελά» ίσως και από κλαυσίγελο θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα, (επιτέλους) μαζί με το Σωκράτη Μάλαμα, αυτό το Καλοκαίρι. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα