Fortnite: Εκεί θα βρείτε τον κρυμμένο θησαυρό

Fortnite: Εκεί θα βρείτε τον κρυμμένο θησαυρό

Tips για να εντοπίσετε το σημείο που βρίσκεται ο κρυμμένος θησαυρός τον οποίο σήμερα αναζητούν όλοι οι παίκτες του Fortnite

Το Fortnite διανύει την τέταρτη και πιο πετυχημένη σεζόν του και πλέον έχουμε ένα νέο δεδομένο: Τον χάρτη θησαυρού που είναι διαθέσιμος για το Battle Royale για την τρίτη βδομάδα του game.

Και ενώ αυτή τη βδομάδα δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι αποστολές μέχρι να εγκατασταθεί το update v4.2 από την Epic, ο Treasure Map ενεργοποιείται κανονικά με την εταιρεία να μας ζητάει να τον ερευνήσουμε στην γειτονιά Salty Springs.

Παρόλα αυτά ο παίκτης δεν χρειάζεται να έχει στην κατοχή του απαραιτήτως τον χάρτη για να μπορέσει να βρει τον θησαυρό.

Η γειτονιά του Salty Springs είναι ομολογουμένως η πλέον… “πολυσύχναστη” στο παιχνίδι τις τελευταίες ώρες καθώς όλοι ψάχνουν για τον μεγάλο θησαυρό.

Ο χρήστης του YouTube Flamm μας εξηγεί τα δεδομένα στο παρακάτω βίντεο:

Στο βίντεο βλέπουμε σε ποιο σπίτι βρίσκεται ο χάρτης. Επίσης, μπορείτε να δείτε πώς θα φτάσετε στο σημείο του θησαυρού. Όπως θα παρατηρήσετε, ο χάρτης μας οδηγεί βόρεια του Moisty Mire. Όσοι καταφέρουν να εντοπίσουν τον θησαυρό κερδίζουν 10 Battle Stars, ενώ όσοι ολοκληρώνουν οποιαδήποτε από τις τέσσερις αποστολές που “ανοίγουν”, κερδίζει έξτρα 5,000XP.

Παρακάτω, ακόμη ένα επεξηγηματικό βίντεο για το πού πρέπει να προσγειωθείτε και τί πρέπει να κάνετε για να πάρετε το Battle Stars, από τον χρήστη niitq. Το spot που θα σας βοηθήσει να βρείτε το σημείο, είναι το μεγάλο απομονωμένο δέντρο ιτιάς:

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ορισμένα challenges έχουν ήδη διαρρεύσει από τις προηγούμενες ημέρες, πριν δηλαδή ενεργοποιηθούν “live”, με αποτέλεσμα αρκετοί χρήστες να καταφέρουν να βρίσκουν τον χάρτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα