“Όσα φέρνει ο χρόνος” στην αγάπη… αυτή την Κυριακή

“Όσα φέρνει ο χρόνος” στην αγάπη… αυτή την Κυριακή
Από την ταινία "Όσα φέρνει ο χρόνος" (About Time)

Για όσους δεν έχουν διάθεση να "καούν" στο Μουντιάλ, το Star προτείνει μια βρετανική ρομαντική κομεντί, εγγύηση στη διασκέδαση...

Πόσες φορές δεν θα ευχόσουν να μπορούσες να αλλάξεις την πρώτη ατάκα, το πρώτο ψήγμα φλερτ προς τον άνθρωπο του πόθου (το αντικείμενο ακούγεται πολύ φτηνό) που από την αγωνία και το τρακ σου πήγε τόσο στραβά, όσο δεν θα μπορούσες να φανταστείς; Να μπορούσες να έχεις ένα μαγικό ραβδάκι και να κάνεις την άχαρη, αγχωτική και ίσως ντροπιαστική πρώτη φορά όσο ονειρική φαντασιωνόσουν. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα της ταινίας “About Time” ή επί το ελληνικότερον “Όσα φέρνει ο χρόνος” η οποία και θα προβληθεί το απόγευμα της Κυριακής από το Star.

Υπό τη σκηνοθετική ματιά του Ρίτσαρντ Κέρτις – που υπογράφει και το “Μια βραδιά στο Noting Hill” – μια υπερφυσική ρομαντική κομεντί, στην οποία ένας τυχερός άνδρας που κληρονομεί το χάρισμα να ταξιδεύει στο παρελθόν, αποφασίζει να αφιερώσει αυτή την υπερδύναμη στην αγάπη. Ωστόσο, η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου αποκαλύπτεται με όλες της τις πτυχές, τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες!

Δυνατό χαρτί για να την επιλέξετε για το κυριακάτικο απόγευμα, με την προϋπόθεση βέβαια πως δεν υπάρχει η πίεση του Μουντιάλ, η γλυκύτατη Rachel McAdams που όλοι έχουμε ταυτίσει με μια από τις πιο ρομαντικές ταινίες αγάπης των τελευταίων ετών, “Το Ημερολόγιο”.

Το στόρι της ταινίας

Ο Τιμ, ένας νεαρός, ασκούμενος δικηγόρος, μόλις συμπληρώνει το 21ο έτος της ηλικίας του, μαθαίνει από τον πατέρα του, το μεγάλο οικογενειακό μυστικό. Όπως όλοι οι άντρες στην οικογένειά του, έτσι κι εκείνος, έχει πλέον τη δυνατότητα να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μάλιστα, σε όποια χρονική στιγμή του παρελθόντος του επιθυμεί, και να διορθώνει ό,τι θέλει.

Ο Τιμ αρχικά, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει αυτό το δώρο προκειμένου να αποκτήσει φιλενάδα, και γι’ αυτό γυρίζει πίσω, κάθε φορά που κάνει κάτι λάθος στον τομέα του φλερτ και των σχέσεων ώστε να το δοκιμάσει για δεύτερη φορά. Όμως, αυτό το ταξίδι, παρά τα δώρα που φέρνει, δεν είναι πάντα ευχάριστο ή εύκολο, και όσες ευκαιρίες και αν έχεις, η λύπη και η απογοήτευση, αναπόφευκτα προκύπτουν στη ζωή.

Δείτε το τρέιλερ:

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρίτσαρντ Κέρτις, ο πιο πετυχημένος Βρετανός σεναριογράφος (“Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς”, “Μια βραδιά στο NottingHill”, “Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία”, “Bean: Η υπέρτατη ταινία καταστροφής”, “Αγάπη είναι…”, “Ο MrBean πάει διακοπές”).

Παίζουν οι Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Μπιλ Νάι, Κι Άσκουιθ Κόου, Λίντσεϊ Ντάνκαν, Ντόνολ Γκλίσον, Τομ Χολάντερ, Μάργκοτ Ρόμπι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα