Τελικός Master Chef: Το Facebook βγάζει το νικητή – Χρήστος ή Τιμολέων;

Τελικός Master Chef: Το Facebook βγάζει το νικητή – Χρήστος ή Τιμολέων;
Οι δυο φιναλίστ του Master Chef, Χρήστος και Τιμολέων Facebook

Φωτιά έχει πάρει το facebook του show μαγειρικής με την live ψηφοφορία που καλεί τους χρήστες να επιλέξουν ποιος από τους δύο φιναλίστ θέλουν να ανακηρυχθεί Master Chef

Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό και στο Facebook του Master Chef έχει ξεσπάσει μάχη τιτάνων, για τον νικητή. Ποιος θα κερδίσει τελικά; Ο Χρήστος ή ο Τιμολέων. Η προτίμηση των χρηστών ευνοεί για την ώρα τον Βολιώτη, ωστόσο, εκείνο που θα κρίνει το αποτέλεσμα δεν αφορά σε τηλεοπτικές συμπάθειες. 

Νικητής θα αναδειχθεί ο πιο ικανός μάγειρας.

Δείτε πως εξελίσσεται η ψηφοφορία:

Backstage από τον μεγάλο τελικό

Στη σελίδα του Master Chef έχουν αναρτηθεί backstage βιντεάκια με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει και βρίσκονταν στο πρώτο μέρος του τελικού που έχει ήδη γυριστεί και αφορά στη δοκιμασία που θα κρίνει εν τέλει τον νικητή. 

Συμεωνίδης και Σελίμ backstage στα γυρίσματα του μεγάλου τελικού. Ο Σελίμ κάλεσε σε έναν δυνατό τελικό και ευχήθηκε να κερδίσει ο κα

Ο Βασίλης και η Μάγκυ δεν είναι τόσο διπλωμάτες. Το λένε ξεκάθαρα. Τιμολέων νικητής μόνο:

Στην αντίπερα όχθη, Σάββας, Μάριος και Χριστίνα εξέφρασαν προτίμηση υπέρ του Χρήστου:

Ο τελικός σε ζωντανή μετάδοση

Οι συμμετέχοντες για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έλαβαν μέρος σε μια μακρά διαδικασία που περιελάμβανε σταθμούς σε Βαρκελώνη, Λονδίνο και Μιλάνο όπου μαγείρεψαν για τις κουζίνες διακεκριμένων εστιατορίων βραβευμένων με αστέρια Μισελέν. Οι βαθμολογίες των guest κριτών σφραγίστηκαν όπως είδαμε στα εν λόγω επεισόδια με κερί και το αποτέλεσμά τους δεν είναι γνωστό παρά σε ελάχιστους ανθρώπους, ενώ προστατεύεται και από αρμόδιο συμβολαιογράφο.

Το Star ωστόσο, έπειτα και από την τεράστια απήχηση που είχε η δεύτερη σεζόν του Master Chef, αποφάσισε πως δεν ήθελε να ρισκάρει τη διαρροή με κανέναν τρόπο. Έτσι, στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας, οι τηλεθεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή σε ζωντανή μετάδοση.

Όπως μάθαμε, το πρώτο κομμάτι της εκπομπής θα αφορά στην τελευταία δοκιμασία, η οποία και έχει γυριστεί και μονταριστεί ήδη. Μετά το τέλος αυτής, εκεί κατά τα μεσάνυχτα το κανάλι θα προβάλει live από το στούντιο την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Το τελευταίο κύμα θα είναι “τσουνάμι”:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα